|

Voi ce faceti in cazurile in care sunteti intr-un loc cu mai multe persoane, insa vreti sa fiti singuri? Sa iesiti afara nu puteti sad

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mă fac că sunt prezent. Și mă trec pe foc automat. Și în timpul ăsta fac o călătorie astrală. Pe bune. Trebuie antrenament. De exemplu la armată am suferit de lipsa de somn. Mie poți să-mi faci orice, dar să mă lași să dorm. Dacă mă torturezi cu lipsa de somn, mă predau imediat, fac tot, semnez tot, dar să mă lași să dorm. Și acolo era așa. Intri în serviciul de gardă la ora 12. Ieși la ora 12 mâine. Dormi pe apucate. În noaptea următoare e alarmă de la ora 11 până la ora 3. Mai dormi 2 ore și sună deșteptarea. La program, că nu te iartă nimeni dacă nu ai temperatură de 40 de grade.
Și am zis așa? No, bine! Și m-am antrenat. Să dorm cu ochii deschiși, în orice poziție, cu oricine de față. un minut, două, cinci, zece, să recuperez. La ceea ce trebuia să fac față, treceam pe automat. Cu jumătate din creier cântam.
Câte fete-s în oraș,
Prindele-aș și hăsta-le-aș,
Pe mantaua de ostaș,
Hei, hei!
Dar cu jumătate de creier în somn profund.
Asta fac când vreau să fiu singur. Și închid situl TPU.

| a răspuns:

Dacă ești la munte într-o cabană cu acele persoane, le spui că ieși până afara, deschizi, iar mai apoi închizi ușa și fugi in pădure cat de tare te țin picioarele!

| a răspuns:

Depinde unde sunt. Daca la servici atunci e usor caci am pretextul ca sunt ocupata cu munca. Daca acasa atunci spun ca ma doare capul si am nevoie sa ma retrag(dar asta nu se intampla caci fiecare are camera lui. Daca in autobuz si nu sunt lasata in pace as spune ca ma dor dintii dar nici asta nu m-i se intampla caci sunt foarte comunicativa si e un singur loc unde imi doresc sa fiu singura(o perioda)la servici pana imi termin munca.Dar si acolo nu m-as simti deloc bine daca nu as putea comunica.Eu consider ca o buna comunicare oriunde ar fi omul ajuta enorm la bunastarea psihica de fiecare zi.