|

Voi considerati ca este mai bine sa spui lucrurile in fata,sa fii direct? Cunosc cazuri de persoane care plăceau o anumită persoana,dar nu au spus acest lucru, de teama sa nu fie reciproc si apoi si-au regretat decizia.Voi sunteți suficient de curajoși încât sa mărturisiți ceea ce simtiti, chiar cu riscul de a nu fi reciproc? Obinsuiti sa fiti direcți?

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, sunt foarte direct si mai mereu am zis ce am simtit. Bine,, exceptie sunt anii cand eram mai timid si nu stiam cum sa abordez situatiile astea, dar cu timpul m-am invatat singur ca nu am ce pierde. Inainte de a marturisi sentimentele ma gandesc cam mult la treaba asta sa fiu sigur ca intr-adevar simt asta, nu o zic din prima ca sa nu o 'smecheresc' pe tanti, dar de zis o zic.

| a răspuns (pentru Drimmero):

Cat a trecut de la 'din prima'? happy

| a răspuns (pentru Dorotheea21):

Niciodata nu va fi din prima, analizez, astept si nu ma arunc doar de dragul de a ma arunca cu o povara. Cand zic 'te plac' primesc mai mereu o reactie de genul : e ciudat ca zici asta pentru ca tu nu prea iti arati sentimentele,, esti mai rece )))

| a răspuns (pentru Drimmero):

Nvm, nu ai inteles intrebarea. :))
Alta! :P
Tu cine esti?
Acesta de aici, sau acesta https://www.tpu.ro/go-to-answer/17601302/
?

| a răspuns (pentru Dorotheea21):

Nu pot fi serios mereu, nu e mediul potrivit aici sa fiu ala natural intotdeauna, mai sunt persoane cu care ma comport normal.

| a răspuns:

Depinde de circumstanta. La capitolul,, marturisit sentimente'' am acest curaj.

| a răspuns:

Când vrei ceva ar trebui sa fii direct ca să obții ceva. Fără riscuri nu câștigi.

| a răspuns:

Depinde ce înțelegi prin direct, sunt de acord cu a fi direct ai a spune ce intenții ai cu acea persoana fără ascunzișuri și vrajeli de 2 lei.

Dar a mărturisi unei persoane că o placi/iubești după un anumit timp, mi se pare că e lipsit de încredere(am incercat și de fiecare dată fără ezitare, mi-am primit un refuz chiar daca fata simțea ceva pentru mine), nu as avea de ce să îmi mărturisesc sentimentele pentru că asta denota că nu am încredere în mine, că sunt in dubii că acea persoana nu simte la fel, sau as vrea să-mi confirme că mă place și ea.

| a răspuns:

Trebuie asumat riscul petru clarificarea situatiei si mers mai departe functie de raspuns.

| a răspuns:

Eu nu prea obișnuiesc sa simt ceva fata de alte persoane.Cel puțin nu cu atat de multă ușurința.Mi-ar fi imposibil sa simt ceva fata de o persoana si sa nu fie reciproc.Nici măcar nu înțeleg cum vine asta.Sentimentul ăla trebuie sa fie alimentat de ceva, nu? De niște reacții,
gesturi, sentimente similare cu ale mele(dovedite prin fapte). Daca nu e reciproc e ca si cum m-as indragosti de un personaj din filme.E aiurea.Ca sa ma îndrăgostesc ar trebui sa simt o conexiune,afecțiune din partea persoanei respective.
Oricum,nu as spune.Din moment ce ar fi reciproc, chestia asta s-ar vedea pur si simplu, nu e nevoie sa zic"hei, te plac", ca la clasa a 5-a. Eventual as bate niște apropouri, mai mult sexuale decât romantice.
Dacă totuși as fi suficient de tâmpită cât sa simt ceva pentru o persoana care nu simte la fel pentru mine, nu, nu i-as spune.Nu văd ce sens ar avea.
Sunt directă.Dar e o diferenta între a fi direct si a zice tot ce simți/tot ce îți trebuie prin cap. Unele chestii le păstrezi pentru tine.

| a răspuns:

Sa fii direct e cel mai bine, sa iti fie teama sa spui un anumit lucru cuiva e doar pierdere de timp, am realizat asta acum cativa ani cand am fost si eu intr-o situatie asemanatoare, placeam pe cineva si ma gandeam sa ii zic sau nu... pana la urma i-am zis dar sentimentul nu a fost reciproc dar asta e, trebuie sa acceptam.