|

Voi credeti ca noi romanii primim deja ceea ce meritam?

Noi oamenii semanam la comportament foarte mult cu animalele.

Mereu m-am gandit cum pot conducatorii unei tari sa nu ii intereseze deloc de omameni iar apoi am vazut o chestie. Cand cineva conduce prost tara dar satisface o nevoie unui grup de oameni, obtin din partea lor toata increderea.

Exemplu cazul PSD:

Au condus tara groaznic si doar in favoarea lor apoi au marit pensiile iar mosii si babele mai au putin si se inchina la Dancila.

Aia cu ajutorul social fac la fel.

Nu imi vine sa cred cat de usor putem fi manipulati.

Exact ca animalele salbatice, le dai un colt de paine si iti manaca din palma.

Nu inteleg cum e posibil ca cineva sa se vanda asa ieftin...

Voi ce parere aveti?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa e cand oamenii nu se ajuta intre ei primesc penis in gura de fraieri ce sant

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru mgtow):

Mai Mgtow, nu prea pricep eu faza asta cu ajutatul intre romani. De ce sa astepti ajutorul cuiva cand cu minimul de pregatire pe care i-l ai te poti ajuta perfect si singur. Secretul e sa faci ceea ce esti realmente capabil sa faci. Ajutorul cerut celuilalt e o dauna pentru el si nimeni nu o face din placere, garantat. Ori din obligatie, ca draga doamne e din familie, sau din mila. Si niciodata nu ti se intoarce favorul, ca daca tu ai capacitatea sa ajuti pe altii, e logic ca te descurci de minune pe contul tau, iar,, ajutatul", adica cel cu,, handicapul" asa ramane, mereu in urma, la cersit. Daca-ti vorbesc in maniera asta, iti poti imagina ca fac parte di prima categorie, iar din pacate pozitia ta, dupa raspunsul dat...
Pace, amice

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca te gandesti prea mult la animale.
Ce parere avem. o parere care nu conteaza absolut deloc si nu o sa schimbe absolut nimic in privinta asta.
Dar daca pot sa centrez totul intr-un raspuns clar, referitor la intrebarea ta, atunci da, ai dreptate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai e posibil. Romanii au lăsat o expresie: " D-ați pâine și circ și nu va conta condițiile în care trăiesc."
Sclavul ideal e ce sărac cu duhul, lipsit de educație și ușor de mulțumit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca daca gandim ca niste victime, vom fi mereu victime. Cand incetezi sa-ti plangi de mila si dat vina pe altcvineva, ca acea persoana iti strica fericirea, de abia atunci realizezi ca Nu e nevoie sa asculti toate rahaturile de la tv, sa-ti asculti instinctul si sa te informezi singur si sa-ti formezi propria opinie legata de vot.
Rastete tare imnul national. "Desteapta-te Romane din somnul cel de moarte". Daca tot asteptam sa primim mai bine, doar ca suntem romani, clar se vede ca nu e asa. Daca vrei ca ceva sa se schimbe atunci tu trebuie sa incepi sa schimbi ceva la tine mai intai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Dandinelle):

As vrea sa-ti ascult sfatul draga Dandinelle. Daca voi avea certitudinea ca voi face parte si voi contribui la crearea unui sistem sanatos, decent adica normal intr-un cuvant, pe onoarea mea ca as incepe sa fac schimbari la persoana mea. Dar daca esti asa de bun la dat sfaturi, ia zi-i oleaca, in ce mod ar trebui sa ma schimb?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează