| julka a întrebat:

Voi cum reactionati la injuraturi si jigniri?

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Depinde cine le adreseaza.
De exemplu eu cu prietenele mele,mai obisnuim sa ne injuram, dar totul asa in glumalaughing

Sau de exemplu daca un prieten ma injura [ dar serios, fara glume], asta e, il iert ca pana la urma toata lumea injura la nervi.

Dar e una sa injuri si una sa jignesti!

E una sa zici du-te ''undeva'' si e una sa faci o persoana in toate felurile.

Si eu cand ma mai enervez injur, si prietenii cand se mai enerveaza pe mine ma injura, dar asta e, pana la urma iert ca toti injuram cand avem draci.

Dar de jignit, nu permit asa ceva nimanui.
Si jignit nu ma refer cand cineva te face proasta, ci cand incepe sa te faca parasuta si foloseste toate sinonimele acestui cuvant.

Da, si fiecare are propriile sale metode!

3 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Depinde în ce condiţii şi dacă merită să-mi bat capul. De regulă le întorc înapoi în cantitate dublă.
Nu-s de părere că eşti cu ceva mai bun sau mai superior dacă stai să fii jignit fără că tu să reacţonezi.

| Morrigan a răspuns:

Daca reuseste sa ma enerveze foarte tare, ii dau un pumn dar de obicei raman calma si doar il "atac" psihic pe cel care m-a injurat big grin fizic se vindeca repede, psihic, putin mai greu

| Be3bitza a răspuns:

Cel mai frumos din partea ta ar fi sa eviti chestiile astea sau sa le ignorihappy si daca nu merge incearca sa ramai cat mai calma si sa nu bagi in seama sau o /il poti supara cu cuvinte dulci cand te face handicapata tu spune-i perfecto sau urato tu spune-i frumoaso si tot asa... arata-i ca pe tine nu te intereseaza cum te face si tu esti mai breaza si ii vorbesti frumos si ii poti spune ca nu iai gresit cu nimic roag-o sa va inpacati si daca chiar nu va intelegeti promite-i sa nu-ti mai aive treaba cum nu-i ai nici u ei sau lui:-s mai sunt si cazuri sa te injure sau jigneasca cineva ba ca nu are pe cine sa se descarce sau cu cine sa se certe ba ca e gelos\geloasa pe tine poate ii pici ca o persoana antipatica sau te vede mai moale etc... Nu uita cu cat comentezi, intorci vorbele sau te manifesti urat cu atat va iesi mai rau:-s :*