| GusticelulGusti a întrebat:

Voi cum va dati seama ca o persoana de pe internet are intentii ascunse? Ce semne o dau de gol? Vreau sa vad si parerea voastra

Răspuns Câştigător
| supadeceapa a răspuns:

Intuiția. Arată mult interes față de persoana ta dintr-o dată. Scoate complimente din fund (de ex. Îți spune că ești genială când tu nu ai vorbit cu ea despre nimic). Pune întrebări aiurea sau spune lucruri subtile prin care să te facă să-i oferi anumite informații sau sa faci anumite mișcări. Oricum, îți cam dai seama. Și dacă te-ai gândit deja că are intenții ascunse, e un semn laughing.

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Hainele, aspectul, cum vorbeste, ce vorbeste, ordinea in casa si sau masina. Un om dezordonat inspira neincredere.

| RAY a răspuns:

Mann esti pe net., desi anomitate

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Fiind vorba de internet... in primul rand sa vada cine esti, probabil poze si mai multe informatii. Acum poate nu sunt chiar ascunse... dar pe acolo.

Apoi ar fi strict de platforma, eveniment sau momentul ales. Ca este vorba despre bani, santaj, informatii false sau alte lucruri de genul.

Pe langa asta, vezi si tu, ar trebui sa simti daca ceva nu e bine. Fetele au un simt mai dezvoltat big grin


PS: cred ca este cea mai buna intrebare a ta de pana acum.

| GusticelulGusti explică (pentru DoarBogdan):

Mersi. laughing

Pai asta e chestia, simt ca parca e ceva in neregula. Persoana respectiva se poarta foarte ciudat, se da pe langa mine... nu se poarta urat, dar e bipolara. Cu mine vorbeste frumos, si cand vorbeste cu altii despre mine, e indiferent.

| DoarBogdan a răspuns (pentru GusticelulGusti):

Poate e nebuna thinking

| GusticelulGusti explică (pentru DoarBogdan):

Simt ca urmareste ceva. Am impresia ca se da la mine

| DoarBogdan a răspuns (pentru GusticelulGusti):

Pai poate chiar se da la tine... deja nici nu cred ca se mai numeste "urmarit" chestia asta.

| GusticelulGusti explică (pentru DoarBogdan):

Pai se preface, asta e treaba. Iti dau felicitare sa iti explic, stai asa

| DoarBogdan a răspuns (pentru GusticelulGusti):

Daca trebuie...

| Naty1 a răspuns:

Pai o persoana cu intentii ascunse in primul rand o dibuiesti dupa faptul ca nu are poza, dupa postarile pe care le pune sau dupa poze. Orce om putin dubios si arata ca unul.
Dacă nu iti dai seama totusi după lucrurile astea, iti dai seama din cum vorbeste, cum te abordează sau din ideile pe care le are.Nu de fiecare dată,dar de cele mai multe ori isi da seama pe fata la scurt timp.
Iti dai seama cand iti spune despre prieteni lui,despre o fosta relație,despre părinți lui sau chiar iti poti da seama dupa ce ocupatie iti spune ca are.E imposibil sa nu il prinzi dupa vorba ca minte daca se lauda ca e la nu stiu ce facultate,sau ca e un mare afacerist.
Nu stiu cum sa ma exprim mai bine,dar daca ai cat de cat un pic de minte realizezi ca un om serios nu va face remarci libidinoase,nu iti va propune lucuri imorale,nu te va presa pe anumite lucruri,nu va fi ultra interesat de tine brusc,nu te va chema extrem de repede la el sau cu el,nu iti va aproba deciziile proaste sau sa te încurajeze către lucuri imorale ("daca tot stai rau cu bani, nu te-ai gandit sa faci video chat sau sa te întâlnești cu cineva asa pentru un profit" sau "mie imi da un băiat niște pliculete pe care le palmez pe la niște licee si imi fac bani frumosi").
Dar mai sunt si escroci ce te lingusesc toata ziua, iti fac cadouri scumpe daca te vezi cu ei, se grabesc in a face un pas mare pentru voi, nu se supara sau enerveaza niciodata pe tine indiferent ce ai face si asta fara motiv.

| Mosotti a răspuns:

Nu ai cum sa-ti dai seama.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Îți dă o de confuzie, simți că ceva nu se leagă.
Pare prea prietenoasa fara vreun motiv anume.
Repeta acelasi cuvinte

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Ai exemple aici pe TpU cum unii care se dau adulți dar dau răspunsuri sau pun întrebări pe care apoi le șterg și așteaptă răspuns și îndrumare de la copii când ei ar trebui să vă fie sprijin.