| Forza4Milano a întrebat:

Voi sunteti pro lgbtq+?

94 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Da, dupa ce se va face si paternitate, unde sa nasca barbatii.

| anonim14653876 a răspuns (pentru Bula):

Există bărbați transgender cu uter care pot să nască rolling on the floor

| Bula a răspuns (pentru anonim14653876):

Arata-mi un barbat care a nascut sau un copil nascut de barbat! tongue

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu conteaza daca sunt pro, important e ca nu sunt contra

| wildthing a răspuns:

Ce inseamna "pro" in acest context...intrebi daca imi plac aceste persoane sau ce?
Cu siguranta homosexualii barbati si transsexualii ma dezgusta grav, dar atata vreme cat nu-mi cer mie de mancare, e treaba lor ce fac in dormitor sau daca vor sa se casatoreasca legal.
Cu siguranta lesbienele (evident, doar cele frumoase) mi se par super sexy si n-am nici o problema in a recunoaste ca fac adesea cate-o laba uitandu-ma la clipuri p0rno cu lesbiene. Desi din punct de vedere strict sexual ma excita, sunt de acord cu relatiile lor in ansamblu sau imi place ideea ca ele sa se casatoreasca si sa excluda barbatii? Nu! De ce? Pentru ca deja sunt prea multe si s-a creat un dezechilibru. Ca sa-mi sustin afirmatia, e deja cunoscut faptul ca in circuitul WTA, mai mult de jumatate dintre jucatoare sunt lesbiene. Sunt din ce in ce mai multe lesbiene si in general in societate, mult mai multe decat homosexuali barbati si astfel iata dezachilibrul, foarte multor barbati hetero, in scurt timp le va fi din ce in ce mai greu sa aiba acces la femei. Consecinta? Desi pare ridicol, o sa se ajunga la din ce in ce mai multa frustrare in societate. Se poate face ceva in acest sens? Nu, pentru ca nu poti impune cuiva cu cine sa se iubeasca.
Ce as face eu daca as fi persoana cu putere de decizie? Sigur ca i-as/le-as lasa sa se casatoreasca, dar le-as interzice dreptul de a infia copii. Daca nu esti cuplu format dintr-un barbat si o femeie si nu-ti poti face proprii copii, nu ai voie sa adopti. Sigur ca lesbienele isi pot face proprii copii, dar nu le-as da voie sa primeasca sperma de la donatori sub o forma legala, organizata. Daca vor copii, sa-si racoleze un barbat si sa le doneze sperma cum sau sub ce forma vrea el.winking As avea insa o speranta si anume, as spera intr-o solidaritate a barbatilor, sa se puna toti de acord (stiu, ar fi utopic) si sa refuze sa doneze sperma cuplurilor de lesbiene.

| Anonim a răspuns (pentru wildthing):

--le-as interzice dreptul de a infia copii.--

Ce prostie. Majoritatea abuzurilor au loc in familii.
Familiile sunt 99% traditionale in toate culturile
Ca sa poata sa infiieze copii ar trebui sa fie si ei la fel de abuzivi?
Ca sa fie normali?
Sau care e ratiunea?

| RAY a răspuns:

Sunteți pro sau contra femeilor care se nasc cu parul blond? De parca LGBTQ e ceva de ales, așa sau născut ei sau așa au devenit in urma unei copilări traumatizante

| T0T a răspuns:

Nu sunt pro sau contra pentru o decizie sau instinct care îl reprezintă pe om și care nu influențează cu nimic negativ pe cei din jur. Nu sunt în măsură să decid eu dacă un aspect subiectiv e bun sau rău. Sunt, deci, indiferent.

| anonimg a răspuns:

Normalitatea sexuala reprezinta o relatie dintre un barbat si o femeie. Nimeni nu poate contesta acest lucru.
Anormalitatea reprezinta sexual oral si a*nal, chiar si intre heterosexuali.

| Mosotti a răspuns (pentru anonimg):

Si cine a hotarat ce e normal sau nu? Religia, popenia, smecherii, ca la vremea aia asa aveau interesul, normaliatea e relativa, toti sunt normali in felul lor.
Ca daca religia zicea ca si hetero si homo si oral e okey, asa ziceai si tu acum.

Este corect ca eu vad ssexul a*nal ceva total neigienic si la hetero si la homo, insa eu sunt obiectiv acum, daca lor le place asa, e ok pentru ei si normal asa.

Religia era contra la homo si les, pentru ca in trecut vroiau multi copii, pe deoparte sa aiba multi sclavi, pe de alta sa aiba multi soldati sa cucereasca alte tari. Si nu doreau sa scape cuiva cuplat asta si anume sa nu faca copii, asa ca au zis ca doar legatura dintre una si unu e normala.

| halogen001 a răspuns (pentru Mosotti):

Sunt de aceeasi parere cu Mosotti. Luarea unor decizii pe baza nestiintei ( = "credinta" ) generata de interesele unor oameni nu duce la lucruri bune. De exemplu, daca oamenii erau mai inteligenti si aveau mai multa omenie in ei sa nu faca razboaie, sa fie mai uniti si sa lucreze pentru binele tuturor, nu numai fiecare pentru el, daca se inmulteau mai cu masura si am fi fost acum de 10 ori mai putini, poluarea era mai mica, resursele pamantului ar fi fost suficiente pentru o perioada de 10 ori mai mare, efectul de sera ar fi fost mai mic sau chiar inexistent. Se vede ca primitivismul, nestiinta si lipsa de ratiune duc la lucruri care nu pot fi considerate bune pentru om. Aici intervine natura. Daca omul nu are suficienta minte, isi taie singur craca de sub picioare. De asta sunt de acord doar cu ratiunea si stiinta si nu apreciez ipocrizia, inselatoria ieftina, primitivismul, superstitiile si dogmatismul.

| Mosotti a răspuns (pentru halogen001):

Pai oamenii sunt destul de inteligenti, din contra, cu cat sunt mai inteligenti cu atata unii fac mai rau ca ii duce capul, natura i-a programat pe oameni sa fie rai ca asta ajuta la supravietuire in trecut, de aia suntem rai, ai dracu, pusi pe razboaie, lacomie, rautate.

Natura a vrut asta, facem ce am fost programati sa facem de fapt.
Ca altfel de la sine nu se mai intampla asta, nu se mai ajungea aici in mod automat, nu ar mai fi existat notiunea de rautate si razboaie, nici gandul nu mai exista depre asta.
Omu are prea multa mine si o foloseste sa aplice ce simte din pacate.

Si e normal ca unii din aia mai destepti sa faca si mai rau, ca aia se pricep mai bine sa-si valorifice instinctele negre.
Ai vazut tu pe undeva ca intelectualii tin cu oamenii? Mereu au tinut cu interesele lor, adica elitele unei tari, si daca au facut o revolutie ceva, tot ei au coordonat-o in interesul lor si atat.

De multe ori mi-e scarba ca-s om.

| anonimg a răspuns (pentru Mosotti):

Voi spune în cuvintele mele.
Problema de față poate să nu aibă de-a face cu religia. Chiar și dacă dăm religia la o parte, lgbt-ul tot anormalitate este.
Problema aceasta a anormalității se regăsește în toate domeniile, nu doar în domeniul sexualității. Sunt oameni care fac răul, și tot ei își cer drepturile.
A mai apărut semnul "+" după lgbt. Ce crezi că o să mai intre în categoria aceasta? Incestul; și copii și părinți între ei. Și lucrul acesta tot normalitate va fi considerat la vremea lui.
Primul pas spre anormalitate este mai greu; restul sunt din ce în ce mai ușor de făcut.
Un copil are nevoie să crească sănătos psihic, atât de mamă (femeie) cât și de tată (bărbat).
Cine n-a văzut decât lucruri artificiale nu poate ști cum arată lucrurile naturale. Și dacă nu există o lege care nu ne învață normalitatea, atunci ar trebui să avem una. Pentru că dacă fiecare om își face normalitatea lui, atunci nu pentru puțini ar fi normal ca orice om, tânăr sau vârstnic, bărbat sau femeie să treacă prin mâinile homosexualilor când iese din casă. Acolo va duce lipsa unei legi care să stabilească normalitatea. Ba încă se va ajunge să fi tâlhărit la colțul blocului, pentru că pentru unii care nu mai au servici sau sunt plătiți prost, este normal ca să-și suplinească și ei veniturile într-un fel.
În Africa s-au măcelărit între ei, chiar și membrii din aceeași familie, frați, copii și părinți care mâncau la aceeași masă. Și asta pentru că nu aveau nicio lege.
Anormalitatea se găsește în toate domeniile. Nimeni nu este în siguranță fără o lege care să stabilească normalitatea. Nu ne putem juca cu astfel de lucruri prin întrebări de felul: "Cine stabilește normalitatea?" Astfel de întrebări sunt începătoare, și noi trebuie să ne dezvoltăm. Noi trebuie să vedem dacă lucrarea este bună sau rea mai înainte de a o începe. Și mintea trebuie să fie condusă de o lege a normalității. Și dacă nu ne-am deprins să avem o minte care să stabilească ce este bine și ce este rău, de aceea și clasa politică dă legi care nu întotdeauna sunt bune.
Mintea noastră nu trebuie să fie ghidată după cei mai mulți, după majoritatea; ci după ce este drept și bine. Fără o astfel de educație a minții nu vom putea privi în viitor; nu vom putea deduce ce se va întâmpla și care vor fi urmările alegerilor de astăzi.
Să nu fim ca Napoleon care spune "După mine, potopul!" -adica nu-l interesa ce se va întâmpla după el; și nici să nu fim din aceia care nu-i interesează ce se va întâmpla în viitor.
Pentru că relele de astăzi au avut întotdeauna niște alegeri în urmă. Sau mai rău, relele de astăzi nu au avut deloc alegeri în trecut. Pentru că este suficient să nu facem nimic ca răul să apară. Pentru că aceasta este natura noastră umană.
Crezi că încălzirea globală este rodul întâmplării? Nicidecum. Ci fiecare om a contribuit la ea, mai mult sau mai puțin. Acolo duce expresia "să facem ce ne place". Și încălzirea globală nu mai poate fi oprită din drumul ei. Și cine spune că nu a știut, este un om inconștient. Se va ajunge ca în unele zone soarele să ardă de 7 ori mai mult.
Tot la fel este și cu lgbt-ul. Nu-l vei mai putea opri. Și dacă acum nu vezi unde va ajunge acesta, atunci să nu spui că nu ai știut.

Cât despre religie, da, au fost oameni -și încă mai sunt- cu influență care s-au folosit de ea pentru ca să-și atingă scopurile minții lor anormale. Aceștia sunt niște oameni blestemați care atât de orbi sunt că nu văd că sfârșitul lor este plânsul și scrâșnirea dinților. Biserica catolică este protejată de legi; dar la cât rău a făcut în trecut ar trebui desființată acum și să nu mai existe.
Anormalitatea trebuie stabilită de niște legi care să nu lezeze binele și dreptatea. Nu putem să facem chiar tot ce ne place; și mai ales să nu suportăm și consecințele alegerilor noastre. Când ochii minții ar fi deschiși, vom vedea că și catastrofele naturale sunt de fapt consecințe ale alegerilor greșite.

| Mosotti a răspuns (pentru anonimg):

Atat timp cat un om nu face rau altuia, mie mi se pare okey.
Anormalitate din care punct de vedere? Al naturii? Pai natura sa se duca dracu ca a interesat-o doar sa nu crapam si atat, in rest nu s-a gandit deloc la noi, si multe naturale fac f mult rau, nu o iau de etalon.

Din contra, de multe ori e cam anapoda sa stea femeia cu barbatu, ca-s asa diferiti ca greu se pot intelege la pasiuni, discutii, gandire.
Aia de acelasi sex se inteleg ceva mai bine intre ei.
Ce, tu daca esti baiat te jucai cu fetele in copilarie? Nu prea, ca nu prea aveati ceva in comun.

Eu am fost crescut de doua femei, mama si bunica, si n-a fost problema, stiu pe altii care au fost crescuti de bunic si tata ca murise mama, si nu s-a intamplat nimic, deci nu conteaza daca parintii sunt de acelasi sex, tot ce conteaza este sa fie parinti buni, sa stie sa dea o educatie si sa stie sa se poarte, atat.

Ca asa de bine vede copilu "normalitate naturala", in familiile clasice, ca sute de milioane de copii sunt traumatizati, ca parintii nu se einteleg, nu stiu sa-i educe, etc, deci nu e problema.
Cand a murit tata, era putin mai liniste, ca mama cu bunica se intelegeau mai bine decat mama cu tata, asa ca aia e.

| anonim14653876 a răspuns (pentru anonimg):

Ca de obicei, vorbești mult și prost, pe lângă subiect.
"Un copil are nevoie să crească sănătos psihic, atât de mamă (femeie) cât și de tată (bărbat)."
Am fost crescut de mama și bunica mea. Tatăl meu fie nu a fost prezent fie ne-a abuzat emoțional și financiar pe mine și pe mama. Am trăit în frica 2 ani ca ar putea începe sa o lovească. Sa nu mai pomenesc ca era un fanatic religios extrem de homofob și antisemit care mi-a spus ca o sa merg în iad pentru ca am parul lung. Dacă ar fi sa aleg între a avea un astfel de părinte și a fi fost crescut de doua lesbiene(care nu cred ca ar fi fost prea diferit de felul în care am fost crescut, de cât ca nu as mai fi avut o persoana toxică în viață) as fi ales a doua varianta intr-o clipită. S-au făcut nenumărate studii care arata ca a fi crescut de un cuplu de același sex nu afectează copiii negativ în niciun fel (nu ca m-as aștepta vreodată de la fanatici religioși sa fie în stare să își argumenteze pozițiile cu date științifice). Cât despre mizeria de argument cu "bărbat și femeie" Tu chiar crezi ca asa erau copiii crescuți în Europa medievala sau în orice societate pana acum un secol sau doua? Nu! Bărbații erau frecvent recrutați pentru război, mamele mureau frecvent în naștere, oamenii mureau mult mai de tineri din cauza bolilor și a altor factori etc. Erau crescuți, daca era posibil de părinți sau de unchi, matusi, bunici, vecini etc. Erau crescuți de oricine putea sa îi crească.
Și te întreb sincer, de ce vorbești asa mult pe lângă subiect? Nu doar aici dar în general pari sa faci asta. Vorbeam de lgbt și tu începi cu Napoleon și încălzirea globală.
Și apropo + de la lgbt este pentru persoanele intersex, asexuale, care nu își știu pentru moment orientarea sexuală/identitatea de gen etc. Incestul și nu a fost și nu va fi vreodată parte din comunitatea lgbt iar faptul ca tu spui asta e doar o tactica de dezumanizare pe care creștinii o aplică pentru a propaga ură și frica împotriva persoanelor lgbt și a îi ține fără drepturi. Este dezgustător, inuman și arata cât de lipsiți de argumente sunt creștinii homofobi.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim14653876):

Si eu am fost crescut de bunica si mama de la 9 ani si pot zice ca a fost f bine, deci nu e nici o problema daca-s doi parinti de acelasi sex, asa cum stiu cazuri cand bunicu si tata au stat si au crescut copilul, ca mama a decedat, si iar era okey.

Ba pot sa-ti zic ceva interesant, mai multe certuri sunt intre parintii de sex opus! Culmea. Cei de acelasi sex se inteleg mai bine, sunt mai compatibili.
Conteaza caracterul, conteaza cum te porti, daca-ti plac copiii, daca stii sa educi unul, nu conteaza orientarea sexuala.
Ca si asa sute de milioane de copii in familii clasice sunt bolnavi psihologic de la traume, asa ca aia e.

Eu am mai zis, eu am regretat ca nu-s homo sau bisexual, ca mereu m-am inteles mult mai bine cu baietii decat cu fetele.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Wow, iar intrebarea asta timpita. Tu esti pro-veganism? Pro-budism? Pro-martorii lu' Iehova? Nu sunt PRO, doar ca sunt DE ACORD ca si aia sa aiba aceleasi drepturi pe care le am si eu, simplu. Aceleasi drepturi, aceleasi obligatii, nimic in plus sau in minus. P.S. Astia cu "sa faca ce vor da' nu in public" sinteti puerili si EXTREM DE PENIBILI. Hetero sau gay sau ce combinatie de culori ale curcubeului vreti voi, expunerea indecenta in public e la fel de contraventie in toate cazurile posibile.

| Mosotti a răspuns:

Da, sunt pro lgbt ca nu am de ce sa nu fiu, nu e nici o problema ca cineva sa fie lgbt, sunt oameni ca si noi, normali in felul lor. Atat timp cat nu fac rau altora, e f okey cu ei.

| DemonLord a răspuns:

She?! And here I thought God is a he...

| LoveSleep a răspuns:

Sunt pro, ca dacă eram contra nu mai eram pro.
G. Hagi.

| SilentRain a răspuns:

Nu-mi pasă, să facă ce vor da nu în public

| anonim14653876 a răspuns (pentru SilentRain):

Sunt o grămadă de cupluri heterosexuale care se pupa în public. Faptul ca tu nu vrei sa fii conștient de existența lor e problema ta.

| SilentRain a răspuns (pentru anonim14653876):

Cine a zis că îmi face plăcere să văd cum de ling unii?
Nu-mi pasă că e hetero, gay, lesby, doar sa nu-i vad cum și-o trag pe strada, ling etc...

| DemonLord a răspuns (pentru SilentRain):

Nașpa dacă gândești așa. Tu și bunicii.

| SilentRain a răspuns (pentru DemonLord):

Am dreptul sa zic ce vreau nu sa fiu de acord cu unii de dragul bunului simț happy
E părea mea, n-am omort pe nimeni... până acum blushing

| DemonLord a răspuns (pentru SilentRain):

Încă...dar cine știe unde te duce aceasta ura față de iubire thinking

| SilentRain a răspuns (pentru DemonLord):

N-am ură față de iubire, nu mă caracterizează
Am ură față de mulți și multe dar categoric nu de iubire (rahat care e aproape inexistent in zilele noastre, mai ales intre o fata și un băiat )
Probabil în cel mai bun caz o să ajung măritată din interes laughing)

| DemonLord a răspuns (pentru SilentRain):

Mmm iubirea mea,ma dezamăgești. Eu te iubesc mult,când ma uit la tine nu pot sa nu remarc ochii tai de zână care strălucește precum doua stele, buzele cărnoase cu care spui cuvinte indecente (romanta pentru urechile mele), dinții cu care muști din pulpa ca un animal de prada, nasul pe care îl ții mereu pe sus... când merg pe strada și vad un tomberon îmi aduc aminte de tine și de cat de mult te iubesc, când trec pe lângă un Mc nu pot sa nu ma întreb 'oare a mâncat azi aripioare mica mea zâna de haur'... mărita-te cu mine și am să-ți ofer o viata de lux sub pod love struck

| SilentRain a răspuns (pentru DemonLord):

Te-a bătut soarele in cap laughing
Stai la rând că mai am și alți de refuzat

| DemonLord a răspuns (pentru SilentRain):

Dacă aveam soare, era bine ca ma gândeam la cat de nestrălucitoare și ștearsă ești...de o săptămână e innourat, weekendul trecut a plouat cu găleata sad

| SilentRain a răspuns (pentru DemonLord):

Nimic nu-i mai frumos că o ploaia vara, urăsc soarele
Sper sa te pârlească soarele zilele viitoare big grin

| DemonLord a răspuns (pentru SilentRain):

Taci vrăjitoareo ca m-am ars acu 2 săptămâni crying

| SilentRain a răspuns (pentru DemonLord):

Ploaia nu îți place, soarele nu îți convine... exist ceva care sa te mulțumesc pe tine, Morocănoas-o?

| Mosotti a răspuns (pentru SilentRain):

Aici ai dreptate, nici mie nu-mi place cand ii vad ca se ling nici hetero, nici homo si nici lesbi.
DAR, ori sa nu mai fac asta nici unul, ori toti, asta clar, sa nu fie discriminare.

Ca pana la urma ca se pupa una cu unu sau unu cu unu ori una cu una, nu e tot aia? Tot oameni si guri sunt la toti, nu e nici o diferenta.

| halogen001 a răspuns:

E vorba de mai multa libertate pentru om si eu prefer sa fie libertate mai multa.

| Vântulalb a răspuns (pentru halogen001):

Libertate sau libertinaj?

| anonim14653876 a răspuns (pentru Vântulalb):

Dacă tu consideri dreptul cuiva de a fi intr-o relație cu cine dorește și a nu fi discriminat/agresat/dezumanizat din cauza felului în care s-a născut e libertinaj, ai probleme grave!

| Vântulalb a răspuns (pentru anonim14653876):

Vezi raspunsul lui @SilentRain, dar nu inainte de a deschide dictionarul sa vezi ce inseamna libertinaj. Mai usor cu "problemele grave" cand nu te cunosti nici pe tine.

| halogen001 a răspuns (pentru Vântulalb):

Oricare din ele. Moralitatea e rezultatul convietuirii intr-o societate si nu e nimic batut in cuie. Sunt doar conventii sociale care se pot schimba dupa cum e mai bine pentru membrii societatii si nu e productiv ca moralitatea sa fie legata de dogme, de traditii sau de alte lucruri lipsite de fundament stiintific. Cand vine vorba de moralitate e multa ipocrizie, dar nu e nici o problema pentru ca stiinta, adevarul si bunul simt vor invinge primitivismul, irationalitatea, dogmatismul si superstitiile.

| Mosotti a răspuns (pentru halogen001):

Si eu prefer la fel sa fie mai multa libertate.
Nu am nimic cu LGBT.

| Vântulalb a răspuns (pentru halogen001):

Libertatea nu e acelasi lucru cu libertinajul!

| Xirus a răspuns:

Nu știu, ce este, și nici nu am auzit de acel acronim.

| GPA a răspuns:

Sincer sa fiu, eu încerc să tratez cu indiferență acest subiect pentru că fiecare își cunoaște drumul în viață și obiceiurile. Problema se pune altfel. Acele afecțiuni (mă refer la relația ambilor parteneri de același sex) nu trebuiesc dezvăluite public. Poate pe mine nu mă interesează, dar dacă eu vin cu copilul meu de mână, în parc, și dau de un cuplu de homosexuali la o bancă distanță, în cele mai "culminante" ipostaze, ce aș putea eu să-i explic copilului în așa fel încât să nu-și formeze deprinderi în direcția greșită? Pentru că, creierul copilului este un burete care absoarbe informația, o informație care îi poate schimba viața copilului în mai rău, sau în mai bine, cu siguranță nu în mai bine în situația de față, pentru că, copilul reproduce tot ce asimilează într-un fel sau altul. Chiar nu mi-ar plăcea să se orienteze către această direcție după ce a văzut o astfel de scena, în public, niciodată. Chiar aș face tot posibilul să-i elimin din memorie evenimentele respective prin diferite alte activități care să-i stimuleze creierul. Din punctul ăsta de vedere eu nu sunt de acord, câtă vreme sunt copiii de față, sub nicio formă.

| yooshi a răspuns (pentru GPA):

Dar ce ii spui copilului cand vezi cuplurile straight care se tin de mana? Sau hmm cand o sa vada ca unii barbati isi bat sotiile? De ce e tratata ca o anormalitate? I am really curious, daca copilul tau o sa vina si o sa iti spuna ca se simte atras de genul opus ce vei face?

| GPA a răspuns (pentru yooshi):

De genul opus trebuie să fie atras laughing, tocmai. Normal că aș simți că am o familie normală până la urmă dacă copilul meu e atras de sexul opus. Eu atât am zis, nu în prezența copiiilor, pot să se "mozolească" acasă cât doresc ei, nu în locuri publice în care să strice buna dispoziție.

| anonim14653876 a răspuns (pentru GPA):

"nu în prezența copiiilor"
Acum câteva zile mă uitam cu verișorul meu de 5 ani la un episod din adventure time și era un sărut între 2 fete. El nici măcar nu a clipit. Nu a avut nici cea mai mică problemă cu asta și nu a fost traumatizat în niciun fel. Știi de ce? Pentru că homofobia e complet nenaturală, se întâlnește doar la om și copiii nu ar fi niciodată homofobi dacă nu ar fi îndoctrinați de o societate regresivă ca a noastră.

| RKBlue a răspuns (pentru GPA):

"Acele afecțiuni (mă refer la relația ambilor parteneri de același sex) nu trebuiesc dezvăluite public. "
Aici tin sa te contrazic. Atata timp cat o turbata si un bombardier au voie sa faca aproape orice pe strada(stii, mai mai sa se dezbrace si sa o faca pe unde apuca) fara ca altii sa aiba treaba cu ei, si eu am dreptul sa-mi tin macar iubitul de mana sau sa-l sarut. Daca nu ii convine cuiva, sa nu-si mai scoata copiii pe afara. Simplu.
Platesc taxe ca si ceilalti cetateni. Muncesc ca si ceilalti cetateni.
Diferenta este ca altii au pretentia ca eu sa ma comport ca un cetatean corect, dar sa nu am dreptul la protectie din partea statului( cum ar fi parteneriatul civil) si ca ar trebui sa le suport acuzatiile si ideile lor bolnave despre cum a fi gay inseamna sau echivaleaza cu pedofilia, incestul sau zoofilia, fara sa ma supar, ca altfel discriminez fata de religia lor sau sunt exagerat.

"Pentru că, creierul copilului este un burete care absoarbe informația, o informație care îi poate schimba viața copilului în mai rău, sau în mai bine, cu siguranță nu în mai bine în situația de față, pentru că, copilul reproduce tot ce asimilează într-un fel sau altul. "
Atunci de ce o persoana gay nu devine straight? Considerand ca majoritatea sunt crescuti de astfel de parinti...
Am fost crescut de o familie "normala"( dupa standardele romanesti, cel putin) fara violenta, fara traume, fara sa fii stiut ce inseamna gay sau sa fii stiut ca doi barbati pot fi impreuna pana la 13.
Dar sti ce stiam? Ca nu imi placeau fetele. Simplu. Mi se parea(sau intelegeam) ca esti cu o femeie(ca barbat) dintr-o obligatie nescrisa( ca o regula culturala) sau ca sa nu fi singur,nu intelegeam cum ar putea sa-ti placa sau sa iubesti o fata.

"Chiar aș face tot posibilul să-i elimin din memorie evenimentele respective prin diferite alte activități care să-i stimuleze creierul."
Asta nu ar fi o idee buna in legatura cu nici o problema,trauma sau altceva... De cele mai multe ori poti face rau incercand sa estompezi o amintire, mai ales daca e una tulburatoare sau periculoasa( cum sunt, de exemplu, cele dupa un abuz, vederea unei crime, groaza provocata de vreun eveniment). Estomparea unor astfel de traume duce la exprimarea traumei prin alte moduri( frici irationale de intuneric, anumite zgomote sau anumite tipuri de oameni, cosmaruri si chiar reactii fizice ca lesinuri in urma stresului)

"ce aș putea eu să-i explic copilului în așa fel încât să nu-și formeze deprinderi în direcția greșită?"
Copiilor nu el pasa cine e cu cine. Poate au o curiozitate de moment dar nu este ca la adulti. Nu li se va parea ceva dezgustator sau frumos, ci ceva ce exista. Cunosc multi copii crescuti de familii gay sau cu rude gay( nu in Romania) si niciunul nu e gay. Tot ce au invatat e sa nu-i judece pe altii cat traiesc intr-un mod ok si legal.

| mihai69 a răspuns (pentru RKBlue):

N-ai cu cine...

| RKBlue a răspuns (pentru mihai69):

Stiu,dar na... Imi fac sperante ca poate, poate schimb putin perceptia cuiva in bine.

| Forza4Milano explică (pentru RKBlue):

Nu,nu poti sa imi schimbi persceptia despre cei care sunt LGBTQ+. Sunt niste bolnavi mintali care isi bat joc de Dumnezeu.Pe bune sunteti chiar penibili doriti atentie sau ce?

| RKBlue a răspuns (pentru Forza4Milano):

"care isi bat joc de Dumnezeu"
Dumnezeu nu exista pentru mine. Nu exista pentru multi altii.
Traim intr-un stat LAIC. Am dreptul sa nu cred in r@haturile tale religioase si tu ai dreptul sa crezi in ele.
Dar, nu ai dreptul sa-ti impui prostiile asupra mea. De aceea,
argumentul cu bataia de joc fata de Dumnezeu e o prostie. Pentru tine e o bataie de joc fata de el, dar pentru mine si alti cetateni, dar si statul roman, nu e.
De ce? Nu e vorba de agenda secreta a lui Soros si Bill Gheitz care-ti vor pune microcipuri in vaccin, ci de faptul ca sistemul nostru politic se bazeaza pe respectarea drepturilor omului si pe opozitia impunerii unei religii asupra oamenilor(stii si tu prea bine, probabil, ce se intampla cand o religie controleaza o tara... Ne putem uita la arabi sau SUA pana prin anii '80...)

"Sunt niste bolnavi mintali"
Dovedeste-o. Homosexualitatea nu mai e considerata de peste 50 de ani boala mintala. Hai, dovedeste.

"Pe bune sunteti chiar penibili doriti atentie sau ce?"
Doresc ca cretinii ca tine(fara suparare, e credinta mea sa nu fiu politicos cu cei care ma numesc bolnav mintal si penibil) sa taca naibii din gura si sa-si cunoasca lungul nasului. Daca nu-ti convine democratia si liberatatea, du-te in Sudan, Nigeria sau Arabia.

| Forza4Milano explică (pentru RKBlue):

Ok daca vrei asa asa sa fie.
,, Am dreptul sa nu cred in r@haturile tale religioase,, si eu am dreptul sa nu fiu de acord cu bolnavi mintali care pur si simplu nu inteleg de nu.Ce crezi o sa imi schimbi conceptia? Sa mor eu de nu am intrebat vreo 20 de prieteni despre asta si au spus ca sunt labili psihici.Du-te tu fratioare in alta tara ca oricum in tara asta sunteti o comunitate mica pe care nu da nimeni doi bani, nebunule.

,, Doresc ca cretinii ca tine,, apropo vezi ca ai putina romana pe la coltul gurii laughing)))

,, Daca nu-ti convine democratia si liberatatea, du-te in Sudan, Nigeria sau Arabia.,, asta nu se numeste libertate se numeste dorinta ca ceilalti sa iti acorde atentie, nu? Hai ma stiu ca esti vreun copilas de 15 ani care cauta intrebari de genul asta si vrea sa dea peste nas despre ce vorbim...

Intrebare retorica. Daca un membru al familiei tale este un drogat si un betiv tu trebuie sa il respecti pentru ca este dreptul lui sa fie asa daca nu il respecti esti sadaleg din cuvintele tale) cretin, sa taca naibii din gura si sa-si cunoasca lungul nasului(vorbesc despre tine)

Hai gata ca m-am saturat de prostiile astea.A... sa nu uitam iti dau un sfat prietene

Centrul de Sănătate Mintală (CSM) a fost înfiinţat ca un centru model al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pentru a oferi, copiilor cu dizabilităţi severe şi multiple şi celor cu probleme de sănătate mintală, servicii de diagnostic şi intervenţie multidisciplinară.021 93 65 numarul de telefon, sper sa te faci bine cat mai curand!

| RKBlue a răspuns (pentru Forza4Milano):

"Daca un membru al familiei tale este un drogat si un betiv tu trebuie sa il respecti pentru ca este dreptul lui sa fie asa"
Oamenii nu se nasc betivi sau drogati. Buna incercare.
Sunt studii care arata ca unii oameni sunt mai predispusi alcoolismului, dar asta nu inseamna ca si ajung asa.
Sunt n exemple de alcoolici care au scapat de dependenta. La fel si cei drogati.

"Doresc ca cretinii ca tine,, apropo vezi ca ai putina romana pe la coltul gurii "
Dragule, nu inteleg ce te nelinisteste atat de tare. Ultima data cand am verificat aceasta propozitie este corecta dpdv gramatical. Daca te apuca crizele din cauza aparentei cacofonii, nu e vina mea...
De asemenea, ce ar fi sa ramai la subiect, nu sa te abati la alte probleme. Nu pari mai inteligent...

"Sa mor eu de nu am intrebat vreo 20 de prieteni despre asta si au spus ca sunt labili psihici."
Si banuiesc ca acesti 20 de prieteni sunt psihiatri care au lucrat in domeniul lor de ceva timp si au interactionat cu persoane gay (realitate, nu Facebook). Altfel opiniile lor asupra acestui subiect sunt la fel de importante ca opinia mea despre operatia de cancer la san, slujba la biserica sau alte probleme care nu ma afecteaza.

"Centrul de Sănătate Mintală (CSM) a fost înfiinţat ca un centru model al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pentru a oferi, copiilor cu dizabilităţi severe şi multiple şi celor cu probleme de sănătate mintală, servicii de diagnostic şi intervenţie multidisciplinară.021 93 65 numarul de telefon"
Super! Intotdeauna imi place o lectie de istorie.

"sper sa te faci bine cat mai curand!"
Sa ma fac bine? Nu stiam ca sunt bolnav. Destul de tare. Spune-i asta psihiatrului meu. Ultima data eram sanatos, psihic vorbind, dar poate am ceva schizofrenie sau personalitate multipla si nu stiam eu, nici el.

"Studiile psihologice au respins credința că homosexualitatea este legată de boli mintale și criminalitate. Până în anii 1950, majoritatea persoanelor homosexuale studiate de psihologi și de alții erau prizonieri sau pacienți psihici, astfel încât a fost ușor să se concluzioneze că acestea erau legate."- wiki
Homosexualitatea nu este o boală psihică. Atât homosexualitatea, cât şi transsexualitatea au fost scoase din sfera dereglărilor şi tulburărilor psihice încă din anul 1973 deoarece, potrivit Asociaţia Americana de Psihiatrie (APA), acestea nu reprezintă boli, nu pot fi tratate, iar încercarea de a schimba orientarea sexuală este considerată un demers care încalcă legile etice.
Asta ca sa te mai calmezi cu partea psihologica...

| Forza4Milano explică (pentru RKBlue):

Ok ok calmeaza-te am inteles tu esti de partea LGBTQ+ si tu dai doi bani pe Dumnezeu eu sunt hetero si merg des la biserica. Oricum chestia e ca putem sa ne certam pana maine ca oricum nu o sa te conving ca a fi anti lgbtq+ nu e ceva grav iar tu nu o sa ma convigi nici macar 1% ca cei lgbtq+ sunt normali la cap, ok? Ok daca esti prost o sa mai scrii inca 50 de randuri PE CARE ORICUM NU LE CITESTE NIMENI sau daca esti un om ok o sa taci.Eu am reactionat asa pentru ca am vazut in alte tari cum oameni isi bat joc de credinta mea in Dumnezeu (pun pancarde cu,, Dumnezeu e gay,, IIsus e curvar homosexual etc etc etc) acum stiu o sa imi spui ca sunt o comunitate unita si daca sunt cativa asa nu-i nimic grav, ba este am vazut zeci de mii de oameni la televizor care participa la prideuri de genul asta

| GPA a răspuns:

It's not a mistake, it's how the "nature" itself should work.

| Forza4Milano explică (pentru GPA):

Ba lasa-l in pace nu vezi ca e analfabet? se crede interesant ca scrie asa in romana-engleza vai ce sa spun inca un boss de boss

| GPA a răspuns:

Nu întinde coarda mai mult decât este nevoie pentru că n-o să fie cazul. Asta înseamnă să-ți educi odraslele și să le ții din scurt până la o anumită vârstă, când încep să judece și să discearnă ce este bine și ce nu este.

| GPA a răspuns:

laughing, da, am văzut. O educație pe care am primit-o de la părinții mei, cărora, evident, le mulțumesc. Și de ce nu, să o dau mai departe? Eu n-am vrut să scap ca din temniță pentru că niciodată n-a fost cazul. Atât cât vreau ca lumea să meargă normal, nu cu susul în jos.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Depinde ce vrei să spui prin „pro".

| Forza4Milano explică (pentru anonim_4396):

Pro adica esti de acord sau contra esti impotriva

| Anonim a răspuns (pentru Forza4Milano):

Depinde ce vrei să spui prin „de acord" și prin „împotriva".
Dacă mă întrebi dacă sunt de acord cu ideea că bărbații sunt femei, atunci răspunsul e nu, pentru că e stupidă. Dacă mă întrebi dacă consider că oamenii care cred că sunt ce de fapt nu sunt merită tratați cu respect, atunci răspunsul e da.
Dacă mă întrebi dacă sunt de acord cu căsătoria dintre oameni de același sex, atunci răspunsul e nu. Dacă mă întrebi dacă consider că oamenii care sunt atrași de același sex merită tratați cu respect, atunci răspunsul e da.

| anonim14653876 a răspuns:

Of course. Faptul ca asta mai este o dezbatere în anul 2021 este trist.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim14653876):

Nu e trist, ca s-au cam saturat si aia sa fie discriminati, a venit vremea sa se schimbe ceva, de aia se discuta in 2021, ca pana acum nu s-a discutat.

Se discuta ca lumea sa se obisnuiasca cu ei si noile generatii sa nu ii mai vada aiurea mai tarziu.
O sa fie vazuti asa cum sunt vazuti acum niste baieti sau niste fete care se duc impreuna la o terasa, va fi ceva f normal.

| Lukasssz a răspuns:

Da,doar religiosii infecti nu sunt de acord.

| MissGoddess a răspuns (pentru Lukasssz):

Fals

| Mosotti a răspuns (pentru Lukasssz):

Foarte bine spus, religiosii si innapoiatii nu-s de acord, ca sunt si nereligiosi innapoiati in gandire care-s contra.

| Cioara2007 a răspuns:

Nu, dar nici contra.

| Den1sa a răspuns:

Nu dar nici contra, pentru ca pentru mine este un subiect irelevant care nu ma afecteaza personal : )

| anonim14653876 a răspuns (pentru Den1sa):

Nu poți fi neutru/a când vine vorba de drepturile unui întreg grup de oameni. Fie ești de acord ca sunt și ei oameni ca și noi și merita drepturi egale, sau nu ești intersat/a de drepturile omului, caz în care înseamnă ca poți accepta încălcările drepturilor grupului respectiv și deci ești împotriva lor.

| Forza4Milano explică (pentru anonim14653876):

Si daca vine un grup de oameni si ne spun ca Dumnezeu e in fel si chip si ca IIsus e nu stiu cum inseamna ca trebuie sa acceptam nu? Nu ma intereseaza daca esti lgbt sau nu, tot ceea ce stiu e ca am vazut la televizor ca il imbraca pe IIsus in gay si pe Maica-Domnului in lgbt. Atunci cand o sa imi repecti si mie credinta atunci o sa te accept si eu pe tine ca esti diferit

| anonim14653876 a răspuns (pentru Forza4Milano):

În primul rând habar n-am despre ce vorbești. În al doilea doar pentru ca sunt unele persoane de genul nu înseamnă că reprezintă o întreagă comunitate. În al treilea rând, bisericile mereu au încercat sa persecute acest grup și încă o fac și persoanele lgbt au suferit incomparabil mai mult din cauza creștinilor decât voi ați "suferit" din cauza unor glume. În al patrulea rând, religia nu e o rasa sau ceva înnăscut. Sunt ideologii primitive care pot fi parodiate. Exista o mulțime de parodii ale creștinismului și nu poți pune asta doar asupra unor persoane gay. Dacă tu consideri ca religia ta nu poate fi parodiata atunci citește despre caricaturile lui Mohammed și ce se întâmplă când fanaticii religioși nu știu de gluma. Si în final tu poți sa ignori niște persoane gay care te enervează, dar comunitatea lgbt nu prea poate sa ignore creștinii fanatici care ii dezumanizeaza constant.

| Den1sa a răspuns (pentru anonim14653876):

Bine atunci, dar tot nu pot spune ca sunt pro sau icurajez, sunt ok sa aiba unele drepturi dar in acelasi timp nu sunt de acord cu faptul ca in documente sa se scrie parinte 1 si parinte 2 in loc de mamă, tată mi se pare o prostie, iar oamenii vor deveni si mai desfrânati, bineinteles desi nu sustin asa ceva nu descriminez, agresez etc. si nici nu incurajez acest comportament, e doar parerea mea personala de a nu fi pro lgbtq

| Mosotti a răspuns (pentru Forza4Milano):

Isus nu e nu stiu cum, Isus era un om simplu dar bun si socialist, tinea cu saracii, dar era cam prost, asa ca a dat prea tare din cioculetz contra la boieri, bogati, si l-au asasinat din cauza asta, atata tot, nimic altceva nu e adevarat cu celelalte. Faptele si istoria o arata daca le analizezi.

Un om destept, tine gura inchisa, stie ca nu e bine sa se puna cu smecherii, ca va sfarsi urat de tot.
Ajuta cat poate pe oameni, dar atat, tacit.

Asta cu imbracatul lui isus in gay, e adevarat, nu are sens asta, e o bataie de joc la adresa unui om bun.

| mihai69 a răspuns (pentru Forza4Milano):

Deci în aceeași linie logică, ar trebui să fii 'contra' și față de musulmani, iudei etc. Că nici ei nu îți recunosc/ respectă religia, corect?

| Forza4Milano explică (pentru mihai69):

Ei nu sunt contra crestinilor ce prostie scoti pe gura.astia care sunt cu lgbtq vor ca nimic in lumea asta sa nu mai fie in ordine nu-i asa? mamele minore sa nasca de la 15 ani, baietii sa fie invatati sa se imperecheze cu baietii, nimic in lumea asta nu mai trebuie sa fie respectat nu-i asa? tot ceea ce gandeste mintea voastra bolnava trebuie sa fie acceptat? si acum te intreb pe tine @mihai69 ia spune-mi daca un om devine criminal noi trebuie sa il respectam ca altfel facem descriminari ca si alti criminali au facut crime si nu au fost in inchisoare asa gandeste bibilica ta, nu?

| mihai69 a răspuns (pentru Forza4Milano):

Dacă nu sunt contra creștinilor, explică-mi te rog 'jihad-ul'.

| Forza4Milano explică (pentru mihai69):

Ce dracu legatura are jihad-ul cu lgbt?

| mihai69 a răspuns (pentru Forza4Milano):

Are, că tu ai zis că vrei să-ți fie respectată religia, iar eu ți-am dat un ALT exemplu de comunitate care NU o face.

| Forza4Milano explică (pentru mihai69):

Esti pe langa total

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim14653876):

Bisericile - mafihotii ortodocsi, in principal, cel putin la noi, desi nici cu musulmanii nu mi-e rusine deloc cand vine vorba de partea asta - au avut mereu o mare ura pe aia care GINDESC si care SINT ALTFEL. Ca sunt gay/alte culori ale curcubeului, hippioti, metalisti, atei, yoghini, nu conteaza ce. Nu sunt ca noi, sunt impotriva noastra - asta e sloganul lor de baza.

| mihai69 a răspuns (pentru Forza4Milano):

Te referi la tine, desigur.

| RKBlue a răspuns (pentru Forza4Milano):

" mamele minore sa nasca de la 15 ani"
La asta s-a ajuns din cauza lipsei de educatie sexuala(pe care nu o avem din cauza opozitiei bisericii). Mamele tinere nu fac avort de multe ori pe considerente religioase.
Diferenta fata de acum 10, 20 sau 30 de ani este ca multe orfelinate s-au inchis(nu ca ar fi fost cine stie ce nici in timpul comunismului).
Nu se mai obisnuieste sa-ti trimiti fata insarcinata la vreo ruda la tara ca sa o feresti de gura lumii, cum, din cazuri observate, se obisnuia mult mai des pana prin anii 2000.
"baietii sa fie invatati sa se imperecheze cu baietii"
Nimeni nu invata asa ceva. Ai trait macar intr-o tara care e mai deschisa decat noi si ai mers acolo la scoala? Nu? Ok, se vede.
Nimeni nu te invata sa fii gay. Ti se zice sa nu discrimiezi, incearca sa te faca sa nu fi plin de ura, asta fara sa iti raneasca credintele religioase.
Nu ajungi gay. Uita-te la Olanda, Danemarca sau alte tari care au de mult timp casatorii gay si mai multa acceptare decat la noi. Maxim 5% sunt gay din toata populatia. Posibil nici atat.

| Forza4Milano explică (pentru RKBlue):

Pai vezi ca esti analfabet functional? Eu vorbeam despre parlamentari ce idei vor ei sa implementeze in lege dar cred ca si tu esti la fel de bolnav ca si ei laughing)

| florin926481f a răspuns:

Nici pro nici contra, totusi cred ca ar trebui inchisi undeva ca par cam agresivi.Azi latra, maine te trezesti ca te musca pe stradahappy

| SevenScents a răspuns:

Sunt contra. Sunt contra oricărei organizații ai cărei membrii se autovictimizează cerând rezolvarea unor probleme aberante. Nu sunt contra persoanelor gay, dar nici nu vreau să mi se urle mereu în ureche despre cum vor ei să și-o tragă între buci.

| 1234568807 a răspuns:

Legea asta nu ar trebui sa existe, fiecare are sentimente diferite, e neaparat obligatoriu sa iti placa de cineva de sex opus?

| PaulCos a răspuns:

Pro sau contra?! Exista un curent promovat de mass media, preluat de scoli si universitati, de firme unde au prioritate ( sau trebuie sa aiba pentru a nu fi acuzati... ) gay sau transgenderi, se alimenteaza apoi o mica comunitate de oportunisti care sunt gata sa se prefaca a fi orice pentru a avea intaietate, se obtine mai usor centrul atentiei, mai usor decat a ajunge masterat in stomatologie sau campion olimpic la tenis de masa :-). Si?! Care pro, care contra?!

| anonim14653876 a răspuns (pentru PaulCos):

Ce întâietate prietene? Persoanele lgbt sunt unul din cele mai persecutate grupuri din lume. Nu cred ca exista nicio țară in care sa nu sufere de discriminare. Companiile americane nu fac nimic altceva decât sa profite de faptul ca populația Americii a devenit mai toleranta. Corporațiile nu fac ceva bun decât dacă le aduce beneficii în relații publice.
A fi pro înseamnă să nu consideri ca e ceva greșit cu ei sa ii accepți și sa nu consideri că ar trebui sa fie discriminați sau tratați drept cetățeni de clasă secundara cum sunt acum. În alte cuvinte, sa nu fii un fascist, fanatic religios, plin de insecuritati care urăște oamenii pentru felul în care s-au născut.

| Forza4Milano explică:

Ti-e greu sa vorbesti in romana sau care e faza te crezi interesant? laughing)