anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vor dispărea la un moment dat tabletele? Văd foarte multe articole în care scrie așa și că vânzările sunt în scăderede la an la an. Sunt atât de puțini care își cumpără? Oamenii preferă laptopuri?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Toate sunt vremelnice, inclusiv gagetul din discuție

| batranulintelept77 a răspuns:

Nu cred! Tocmai mi-am cumpărat o tabletă și nu regret deloc, de fapt sunt mai mulțumit decât am fost de laptop(în sensul în care mi-a îndeplinit așteptările, nu că ar fi mai bună decât un laptop).
Tabletele sub 2000 lei într-adevăr sunt inutile, ca niște telefoane mari ce se mișcă precum un cartof. Dar cu un buget ceva mai generos, o tabletă îți poate oferi beneficii reale. În lumea artei digitale și chiar a schițelor arhitecturale, tabletele sunt o normalitate și aproape un standard. Deci consider că există un public specific care are nevoie de tablete si va continua să le achiziționeze.

| batranulintelept77 a răspuns:

Da, de exemplu un videoclip 4K rulează mult mai ușor și fără întreruperi pe o tabletă. Pe laptop se încarcă greu(vorbim de un laptop destul de bun, cu i7 si GTX1050). Practic consumă mai mult internet pentru a rula. De asemenea ca beneficiu ai putea spune că tableta are și cameră față și spate (unele laptopuri nu au cameră deloc). În plus au amprentă sau face ID, în timp ce majoritatea laptopurilor au parolă.
Iar cel mai important mi de pere capitolul accesorii, pe locul 1 fiind creionul digital cu sensibilitate la presiune, desigur se pot adăuga tastaturi și mouse-uri bluetooth, folii ce imită atingerea colii de hârtie sau huse compartimentate. Deci da, consider că e mai bună la anumite capitole dacă acele capitole sunt ceea ce te interesează.

| Anuket a răspuns:

Nu cred că vor dispărea, dar sigur vor fi extrem de puține. Eu am folosit tableta o perioadă, chiar a fost de ajutor, dar e doar ocazional. Am văzut câțiva elevi care au înlocuit foaia și caietele cu tableta.

| Anuket a răspuns (pentru Anuket):

Statistic, doar cineva care lucrează într-un magazin comercial de produse it știe să răspundă.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Acesta e doar punctul meu de vedere, insa tabletele sunt inutile in 90% din cazuri. Acum vorbesc de cele normale, nu de cele grafice, folosite de artisti, aia e alta discutie. In general sunt bune pentru orele online (de asta le-a dat ministerul... De pe telefon e greu sa faci ore, iar un laptop e mai scump si daca se strica nu era de bine). In rest nu cred ca multi mai folosesc tablete. In trecut cred ca erau mai populare fiindca era ecranul mare si ele erau mai usor de luat cu tine decat un laptop. Acum ca s-au marit ecranele telefoanelor iar laptop - urile sunt mai usoare de luat (au o masa mai mica si sunt mai subtiri) tabletele cred ca sunt destul de inutile, fac acelasi lucru ca si un telefon (in general) si nici nu mai este diferenta aceea de marime a ecranului. (mai este, dar nu e mare)

Întrebări similare