| RalucutsSaa a întrebat:

Vreau si eu Statusuri de prietenie va roghappy:X

Răspuns Câştigător
| anOnimăăăă a răspuns:

Prietenia este cea mai pura iubire. Este cea mai inalta forma a iubirii, in care nu se pretinde nimic, in care nu se pune nici o conditie, in care fiinta traieste pura bucurie de a darui. Ea primeste la rindul ei, insa acest lucru este de o importanta secundara, se intimpla de la sine.

Prietenia este una din mângâierile vietii.

Prietenia consta în a sti ca ai un ajutor în plus si un necaz mai putin.

Un om nu poate sa-i vorbeasca fiului sau decat ca un tata; sotiei sale, decat ca sot; dusmanului sau, decat in termeni corespunzatori; in timp ce un prieten le poate vorbi dupa cum impune situatia, nu dupa cum i se potriveste persoanei. – Francis Bacon

Prietenia ramane in suflet, iar sufletul nu moare niciodata.

Prietenie înseamna sa fii alaturi de prieteni nu când au dreptate, ci când gresesc. happy

Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine

Prietenii sunt acei oameni rari care te intreaba ce mai faci si apoi asteapta sa auda raspunsul...

Prietenul este raspunsul dat nevoilor tale.

Prieteni are cel ce stie sa si-i faca!

Prietenii? Stii. inseamna mult pentru mine`! mi-au sters ranile` provocate de tine

Prietenia e un lucru sfant.Si la ea am putut s-a jung.Cu prietenii mei ma inteleg.Si niciodata nu ma cert

Doar un prieten adevarat nu crede niciodata ca isi pierde timpul atunci cand te asculta

Un prieten este o persoana cu care pot fi sincer. În fata lui pot gândi cu voce tare.

A scoate prietenia din viata e ca si cum am scoate soarele din lume.

cel mai bun prieten nu vorbeste pe la spate`! cel mai bun prieten e mai mult decat un frate

Sper sa iti placa! puppy dog eyes

1 răspuns:
| ella_7332 a răspuns:

starEa a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat
Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum
Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drumlove struck

si ce daca e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau da` si la bine nu se desparte de mine love struck

nu sunt singura in ploaie si vant. am cei mai buni prietenei de pe pamant.love struck

• Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei

Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu :* •"

Esti locu'n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •

Ea mi`e ca 0 sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dup` culise, iar cand cortina a cazut, veselia a`nceput

Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!

Încă mai aud vocea tare care îmi dădea sfaturi. Care îmi spunea : Fată eşti cea mai bună soră ever.; x

"ღ[As vrea sa tina capul sus si sa stie ca la greu o sa fiu cu ea. Nu lasam lantul strâns dintre noi sa rugineasca. Nu se baga intre noi vreun baiat sau vreo proasta!]"

Stiti voi sentimentu` de prietenie... O siguranta, un refugiu pe VESNICIE. :X

Funda? smug

Întrebări similare