| laurentiu80 a întrebat:

Vrei sa fii milionar? Stiu numerele la loto. Care vrea sa devina milionar sa treaca numerele astea : 14 8 34 38 44 5. Astea sunt 100 %. De unde le stiu? De la o clarvazatoare de 94 de ani. O sa va intrebati de ce nu pun eu la loto o varianta cu numerele astea... asa e? E un pact intre mine si clarvazatiare, nu pot sa va spun, dar daca le voi juca eu sau o ruda de a mea se va alege praful. Bafta celui care castiga si sa cheltuie banii responsabil.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Prostii.Nu ai neamuri sa ii pui pe ei sa faca asta?

| AlexanderAdrian a răspuns:

Mare ti-e gradina ta doamne si toti clarvazatorii ti-au sarit gardu'

| Kaℓi a răspuns:

La ce extragere?
Ma simt suficient de clarvazatoare acum, incat sa-ti spun ca va iesi doar un numar dintre cele pe care le-ai postat.
big grin
Nu spun care!

| Swan39 a răspuns:

Clarvăzătoarea din mine spune că îţi va fi mai bine în viitor dacă renunţi la basme şi te trezeşti la realitate.

| EmoPikaChu666 a răspuns:

În primul rând nu există aşa ceva. În al doilea rând de ce nu îi pui pe părinţii tăi să facă asta sau chiar tu? Şi dacă zici că se va alege praful dacă joci tu sau o rudă dc nu jucaţi?
Sincer eu una nu cred în '' magie '' singura magie pentru mine este iubirea, nu prostii de clarviziuni făcute de femei bătrâne. În al treilea rând dacă erau numerele adevărate... ce scop ai mai fi avut să ni le zici şi nouă? ...Pam Pam.
Baftă...

Întrebări similare