| Andreeaa20 a întrebat:

Am avut coronavirus și am fost internată la spital pentru o infecție la plamâni.
După 14 zile rezultatul testului a ieșit negativ.
Dacă e negativ, inseamna ca am scăpat de virus? Sau poate provoca altă infecție mai târziu?
Încă am dureri cumplite și amețeli
Spuneți-mi tot ce știți despre virus, deoarece îmi fac griji. Ce se întâmplă cu virusul după 14 zile?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Testul nu este intotdeauna 100% eficace.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai scăpat, dar nu total. Dar șansa de a te reinfecta este mult mai mică iar dacă totuși faci boala va fi o formă mult mai ușoară.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu noi trebuie sa i ti spunem, ci medicii care te au vazut si care te au consultat cît timp ai fost internata, ei au fișa ta istoricul bolii este la ei nu la noi, deci nu ne cere imposibilul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Devine inactiv, dar poate lasă sechele,, post - covid ", la tine sunt simptome prelungite ce pot dura și 4-6 săptămâni, dacă durează mai mult de 12 săptămâni deja sunt sechele post-covid care sunt restante.
Mai durează puțin pana te vindeci, ia magneziu, zinc, vitamina c, mănâncă supe calde care sa conțină multe legume, ciorbe, ceaiuri și ai grija sa nu îți scadă imunitatea ca da, într-adevăr te poți reinfecta de n ori cu coronavirus.
Și daca te vaccinezi te poți reinfecta de la alții, chiar și sa transmiți altora neinfestati doar ca previne forme severe în asa fel sa nu ajungi la deces.

Și pe analizele mamei mele indica ca e vindecata de covid și după scurt timp o murit subit de la covid.

E foarte parsiv acest virus, și se transmite incredibil de ușor de la alții.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt nu devine inactiv ca nu e o boala autoimuna, te vindeci, dar simptomele pot persista dar nu mai ataca organismul sistemic. Poate ar trebui sa îți faci din nou analize, test covid
Unele persoane s-au recuperat după 6 luni, adică atât o persistat anumite simptome, asa cum unii își pierd gustul și mirosul și revin în 4-6-8 luni.