| Radandam a întrebat:

Am făcut 2 teste rapide care se extrag doar din saliva. Au ieșit negativ ambele. Eu de mai bine de 2 săptămâni strănut când și când în timpul zilei dar nu am băgat în seama, dar de 2-3 zile au început gambele sa cedeze, gen ca o febra acolo și acum și mai sus, gen ambele picioare pe toată lungimea lor le simt slăbite. Acum nu știu ce sa fac... Ce părere aveți?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| Eisenheim a răspuns:

Strănutul e o reacție alergică din câte știu, iar picioarele țin de locomotor daca bine m-am exprimat, din câte știu covidul are alte simptome, daca la asta te-ai gândit happy