| Dany9274bdh a întrebat:

Am fost azi confirmat cu covid și întrebarea mea este daca și cei din familia mea intra in carantină, am sunat la cei de la DSP și nu a răspuns nimeni după am sunat la medicul de familie sa întreb și mi-au spus că nici ei nu stiu. Mă poate lamuri și pe mine cineva daca intra sau nu intra și ceilalți din familie in carantină chiar dacă ei sunt negativi?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mai exista restrictii de genul. chiar si cei pozitivi pot merge oriunde fara probleme, carantina e doar o alegere personala acum

| 1234568807 a răspuns (pentru suntserios):

Asta daca nu revin din toamna restrictiile

| suntserios a răspuns (pentru 1234568807):

Daca omul e bolnav azi de covid ce rahat îl interesează pe el despre ce se întâmplă la toamna?

| 1234568807 a răspuns (pentru suntserios):

Pai si eu am zis neaparat de el? tu ai zis ca nu mai exista restrictii si ca nu mai e obligat sa anunte pe nimeni ca are covid, dar in toamna nu se stie ce va fi

| suntserios a răspuns (pentru 1234568807):

Pai da, i-am zis azi. Că azi e omul bolnav și azi are nevoie de informație. Tu vrei sa te plângi de restrictii și nu știi cum să începi discuția așa e?

| 1234568807 a răspuns (pentru suntserios):

Nu, ziceam asa laughing