| 1Q a întrebat:

As dori sa plec in Dubai in vacanta dupa 20 august, sa stau o saptamana, intrebare este stiti daca sunt restrictii pentru romani acolo? Adica m-am uitat pesite-ul ministerului si nu am gasit nimic concret doar aceleasi chestii cu sa purtati masca, sa pastrati distanta, etc. plus am vazut ca pe bilet o sa am o escala de 15 ore in Moscova, stiti cumva daca trebuie sa stau in carantina cand ma duc sau cand ma intorc? Multumesc

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Pana pleci se pot schimba o gramada de lucruri.

| Speranta12 a răspuns:

Ti-ai luat ma licenta? Ti-au trimis-o aia de la firma care face licente de intrebai de ea pe TPU? laughing

| 1Q explică (pentru Speranta12):

Dragul meu, eu licenta am luat-o de mult, intrebarea aia era legata de altceva nu de faptul ca dau licenta si trebuie sa mi-o faca cineva, acea informatie imi trebuie pentru altceva, dar in fine mai greu cu intelesul

| Speranta12 a răspuns (pentru 1Q):

Pai normal ca daca e greu cu intelesul, nu oricine poate face o licentawinking