| Adry05 a întrebat:

Aș vrea să plec cu Erasmus pentru studii în Franța din semestrul 2 adică undeva pe la sfârșitul lui februarie cred. Credeți că am șanse cu pandemia asta? Se liniștesc treburile până atunci? Știu că nu are nimeni de unde să știe sigur, doar ce credeți considerând cum s-a desfășurat totul până acum.
PS : de răspunsuri și discuții tip există-nu există virusul nu am nevoie, mulțumesc.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Dalmore a răspuns:

Cambridge-ul deja a anunțat că ține ore online până în vara lui 2021, deci dacă au unde sa te trimită în Franța poate o să se organizeze, contează ce o să se întâmple de acum încolo și ce o să decidă și ei în legătură cu facultățile. Eu nu cred...

| Lucian4 a răspuns (pentru Dalmore):

Cambridge este in uk, in Franta sunt alte facultati. Ce zici tu!?
Cum vine asta ''deci daca au unde sa te trimita''? Facultatile au colaborari cu cele din Romania...

| Dalmore a răspuns (pentru Lucian4):

Unde am zis eu că e în Franța? Am zis ce decizie a luat DEJA o Universitate foarte bună. Dacă și cele din Franța iau aceeași decizie, nu are unde să meargă. Nu avem de unde să știm, mai e mult până atunci și trebuie să decidă fiecare, dar exista și posibilitatea să facă și ei ca UK-ul. Nu înțeleg ce nu înțelegi.

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Decat sa te prinda valul 2 acolo mai bine stai potolita. Sunt sanse sa nu existe repriza a 2-a,, dar sunt sanse la fel de mari sa intre virusul in prelungiri si sa tina pana anul viitor pe vremea asta, poate si mai mult. Totul depinde doar de evolutia situatiei

| Frank51 a răspuns:

La mine spre exemplu se poate pleca lejer chiar și acum pentru practică pe vară, deci pentru studii la anul o sa fie ok.

| Yuoia a răspuns:

Daca vine "valul doi" la inceputul iernii...
Dar iti doresc sa pleci, pentru ca asta inseamna ca va fi liniste.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

În uk majoritatea universităților nu se deschid nici în toamnă, unele se deschid doar pentru seminare cu puține persoane, deci probabil și în Franța o să fie asemănător...slabe șanse

| Jus7t a răspuns:

Nu ai putea să iei legătura cu cei de la Erasmus și să îi întrebi? thinking

| Adry05 explică (pentru Jus7t):

O să fac și asta ulterior mai aproape de acea dată, acum e devreme și oricum încă n-au început înscrierile. Voiam doar să cer o părere de acum ca să știu dacă mai iau sau nu posibilitatea de a merge în calcul. sigur și acolo dacă apelez o să zică că e devreme să se pronunțe.

| Jus7t a răspuns (pentru Adry05):

Eu sunam oricum, nu mă interesa, măcar știam sigur.
Deci o înveți și mai bine franceza acolo, cred laughing
Mult noroc, oricum.

| Lucian4 a răspuns:

Cica: nu-l cunosc pe Erasmus asta, dar suna a relatie. Ai mai avut tu ganduri din astea cu erasmuslaughing))) - gluma