| Anesinobu a întrebat:

Aseara am observat o situatie. Unele persoane stau numai in petreceri si iau covid, atii ies o data de doua ori cu cineva si fac. Cum explicati?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cum ți-e norocul sau tradus: dracu' nu doarme!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Imunitate.

| Frank51 a răspuns:

Nu merge așa. Nu contează cine ești, dacă nu te protejezi iei covid. Dacă respecți niște chestii minimale nu iei covid, e vorba doar de acțiunile noastre, nu de noroc.

| Panamax a răspuns:

Cine se expune mai mult isi face si anticorpi mai multi.
Mastile sunt utile doar pentru cei cu mamaliga intre dinti.
Totul tine de imunitate.

| Zuzu1991 a răspuns:

Deh man, asta e "norocul"
sunt cupluri care o iau pe toate solutiile posibile ca sa faca copii, cu tratamente hormonale si alte cioace, iar alte fete raman insarcinate la primul contact sexual din viata lor

| troleibuz a răspuns:

Primii ori nu s-au intalnit cu persoane care au covid, ori au luat covid, dar n-au avut simptome.

| Harfagre a răspuns:

80% dintre oameni nu se contaminează deloc cu virusul Sars-Cov-2, la alți 10% virusul poate fi detectat, dar n-au niciun fel de simptome, iar tot circul actual e pentru ultimii 10%. Ei se contaminează, ei înregistrează mortalitate și tot ei sunt cei care ar trebui într-adevăr vaccinați.

Niciun virus nu e cu-adevărat nou, altfel am trăi în plină Creație tongue. Oamenii s-au mai întâlnit cu coronaviruși în trecutul speciei, așa au ajuns organismele celor 80% să reacționeze cu indiferență. ADN-ul uman e plin de fragmente de viruși încorporate la întâmplare, iar unele dintre genele respective sunt active, chiar produc proteine în organismul uman.

| Laura162 a răspuns (pentru Harfagre):

La modul serios, sunt curioasa de unde ai statistica asta, mai ales partea cu 80%:
"80% dintre oameni nu se contaminează deloc cu virusul Sars-Cov-2, la alți 10% virusul poate fi detectat, dar n-au niciun fel de simptome, iar tot circul actual e pentru ultimii 10%."

| TigrulAlb27 a răspuns:

Noroc.