anonim_4396
| Anonim întreabă:

Aveți idee dacă in starea de alerta se vor deschide cabinetele stomatologice?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| ahlrh a răspuns:

Vă recomand să luați legătura cu clinica la care doriți să vă programați consultația, deoarece sunt primii care vă pot ajuta, în special dacă aveți o urgență în acest sens.
Dacă nu prezentați riscuri, cum ar fi cel de a fi infectat cu virusul corona, aceștia ar trebui să vă soluționeze problema în mod obișnuit.

| Konstantin2020 a răspuns (pentru ahlrh):

Ma refer începând cu data de 15 mai dacă se deschid cabinetele dentare. Ca sa știu dacă încep și eu munca, eu fiind tehnician dentar.

| ahlrh a răspuns (pentru Konstantin2020):

Mă gândesc că administratorul cabinetului de stomalogie la care lucrați, va stabili când vă reluați activitatea, de îndată ce veți programa noi pacienți, mai exact, când aceștia vor începe să vină la cabinet.
Adresați-vă această întrebare și managerului...

| Dana1999 a răspuns:

Sunt deschise unele cabinete.