| Florinafgfgtr a întrebat:

Bună, am tot auzit despre test covid online, mă poate ajuta si pe mine cineva cum se face, vreau sa plec in concediu si se cere peste tot corona test si nu am idee cum se face

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci frumos la un centru de testare si primesti rezultatul online. Mai mult ca sigur asta ai citit tu despre testarea online. Vezi sa te incadrezi frumos in intervalul ala care e cerut la intrarea in tara. 48, 72h pentru rt pcr.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cum adica, test covid online'''? poate rezultatele se dau online!
Te duci la un centru de testare( chiar la un spital) si ceri un test PCR.in cazul nepoatei mele a primit rezultatul in aceeasi zI.