anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună.
Aș avea un zbor din Budapesta pe 6 iunie. Credeți că aș putea să cumpăr biletul? Mă gândesc dacă o să pot trece granița în acea perioada, fiind încă stare de alertă.
Mulțumesc

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă te lasă să urci în avion, și te lasă, granița o treci în zbor, așa că nu poți fi împiedecată.
După ce ai aterizat, înapoi nu te poate trimite. Ce se întâmplă cu tine apoi, te lasă să mergi acasă, sau te bagă în carantină. Probabil te vor lăsa acasă căci ar fi prea mulți ca tine, să se poată ocupa de toți.

| M7689 a răspuns (pentru sadrian46):

Scuze, nu am formulat bine..trebuie sa ajung la aeroportul din Budapesta (cu atutobuzul/masina)de acolo am zborul spre o alta tara. Ma gandeam poat ajunge fara sa stau in carantina in Budpesta de unde sa iau zborul spre destinatia finala

| sadrian46 a răspuns (pentru M7689):

Asta nu pot să spun eu de aici căci nu cunosc regulile din Budapesta din acea zi. Dacă ți s-a vândut biletul, ar trebui să te lase să urci în avion și să pleci. Apoi la aterizare să te lase să pleci în treaba ta.
Când există asemenea interdicții se interzice zborul avioanelor. Când se interzice zborul avionulul, nu se mai eliberează bilet de călătorie. Dar dacă ai cumpărat bilet de călătorie în ianuarie, ca să fie ieftin, și interdicțiile de zbor de acum să nu te lase să pleci. Așa că nu se poate da în ziua de azi un răspuns sigur legat de ce se poate întâmpla peste două săptămâni.