| denisaromina25 a întrebat:

Ce credeți, se vor închide școlile? Din câte am înțeles doar elevii claselor 8-12 vor continua școala indiferent dacă restul claselor fac online, așa este?
Care e siituația țării noastre? Adică ce s-a mai întâmplat din septembrie fiindcă, sinceră să fiu, nu m-am mai uitat la tv. Ce credeți voi de toată treaba asta cu virusul?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nimeni nu prea stie cum o sa evolueze lucrurile. Indiferent cum o sa fie, tu ca eleva (ma gandesc) nu ar trebui sa te stresezi prea mult de aceste lucruri, pentru ca oricum nu depinde de tine, de profesori, de mine sau de orice alt membru TPU, ca exemplu.

Legat de ce credem noi, parerea mea ar fi ca o sa se inchida si o sa se faca online probabil. Sau poate ca nu big grin

| gurzungs2004 a răspuns:

Daca va aparea in monitorul oficia anuntul, se vor inchide scolile.
Atat stiu ce mi s-a spus astazi la scoala tongue.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Cameliaaa223 a răspuns:

Bună! Deocamdată se alege la nivel de școală dacă să meargă elevii la școală sau nu.
Dar cam crește numărul cazurilor și e foarte posibil să facem ore online.
In unele județe (Cluj, București, Iași...) au intrat toate școlile în scenariul roșu din cauza îmbolnăvirilor.