| Anton1242467 a întrebat:

Buna, de cateva zile am iesit pozitiv la testul covid si am fost bagat in carantina 2 saptamani, acum dupa 4 zile a iesit negativ, mai trebuie sa stau in carantina?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Trebuie sa iei legatura cucei de la DSP.

| Simpatik a răspuns:

Ce test ai facut cand a iesit pozitiv? si ce tip de test cand a fost negativ? doar testul PCR este concludent celelalte sunt pistol cu apa, daca fac zece teste rapide s-ar putea 6 sa dea pozitiv si 4 negativ sau oricare alta ordine
daca ai facut doar teste rapide atunci fa un PCR, daca dupa testur PCR ai iesit negativ inseamna ca nu ai covid, daca dupa test rapid ai iesit negativ nu as avea incredere!

Răspuns utilizator avertizat