| Anonim1447799 a întrebat:

Buna, ieri au anunțat ca pe 5 mai in sfârșit ne întoarcem la școala. Întrebarea mea este, o sa mergem indiferent de rata de incidența din fiecare localitate?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| Feri5 a răspuns:

Nu! Doar se va ține cont de scenarii în perioada asta. Este vorba despre ultimele două săptămâni din luna mai, unde ministrul a zis că se va face posibilă reîntoarcerea tuturor elevilor în clase fără a se mai ține cont de scenarii. Dar până atunci se vor aplica aceleași scenarii ca până acum.

| Andrei8282 a răspuns:

Părerea mea este ca, nu este sigur sa ne întoarcem la scoala, ca pana pe 5 mai se poate întâmpla orice.Revenind la întrebarea ta nu, contează scenariile verde, galben, rosu.