| RareExperience05 a întrebat:

Buna seara! Ma plimbam cu doi prieteni si am intrat intr-o comuna in carantina. Habar aveam ca e in carantina si ca iti trebuie declaratie. Ne-a oprit politia si am facut pe prostii ca nu stiam ca e in carantina (chiar nu stiam) ca nu stiam ca ne trebuie declaratie si ca voiam sa mergem doar pana in parc. Ne-a legitimat doar pe doi dintre noi (al treilea nu avea buletin la el dar nu i-a mai zis nimic) si a facut poze la masina. A zis ca el ne sfatuieste sa ne intoarcem si data viitoare sa avem declaratie. Am zis ca ne intoarcem, sigur, i-am multumim frumos si am plecat. Faza e ca nu puteam sa intoarcem acolo (de fapt mai bine zis nu stiam noi pe unde sa intoarcem ca era un sens giratoriu naspa) si am mers inainte si dupa am intors. Exista posibilitatea sa fi crezut ca nu ne-am intors si sa ne vina amenda prin posta? In condiitile in care nu am semnat niciun proces verbal si ne-a lasat practic sa plecam.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Probabil ca nu o sa va amendeze, daca vroia cred ca ar fi incheiat procesul-verbal de contraventie pe loc.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De data aceasta a ti scapat, este prima abatere, daca se mai întîmplă nu ve ti scapa ne amendati.

| Simpatik a răspuns:

Nu,nu v-a amandat doar s-a dat ca-si face treaba Garcea.

| Holiday a răspuns:

"Faza e ca nu puteam sa intoarcem acolo (de fapt mai bine zis nu stiam noi pe unde sa intoarcem ca era un sens giratoriu naspa)"

Asta e misto cu "sensul giratoriu naspa" intr-o comuna...bine naiba ca nu erati in vreun oras ca intorceati dupa 10 km...