| ImiPlaceMarmelada a întrebat:

Buna, TPU!
Acum ceva vreme se vorbea despre faptul că trebuie sa fie temperaturi constante de peste 25°C pentru ca virusul să moara, apoi am aflat ca ar trebuie sa fie de peste 36°C. Deci care variantă este cea corectă?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Niciuna. Nu a demostrat nimeni ca temperaturile omoara virusul. De altfel sunt atat de multe tari si cu temperaturi de peste 25 si 36 grade care au o groaza de cazuri.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Virusii mor la temperaturi ridicate (peste 80 grade, timp de minim 2-3 ore).
Mai mor si daca nu au mediu propice (umiditate, organism uman unde sa se inmulteasca etc.).

| minrest a răspuns:

Este un virus nou, recent adaptat la specia umana, care se pare ca nu e favorizat decisiv de sensibilitatea omului la frig, ca virusul gripei, asa ca nu are legatura cu vremea. Cat despre ideea ca ar muri la 25 sau 36 de grade Celsius, ai inteles tu gresit, ar insemna sa moara in corpul uman.

| eusebiu27 a răspuns:

Moare virusul când vor ei adică când apare vaccinul
Trebuie sa se îmbogățească cineva nu?