Întrebare recomandată | macandcheese a întrebat:

Buna TPU, acus cateva luni m-am vaccinat cu pfaizer si nu am salvat certificatul online si am sters mesajele din greseala. Cum pot sa recuperez certificatul?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Certificatul il vei primii de la medic nu doar online ci originalul pe foaie ca trebuie sa semnezi ca ai fost vaccinat, mergi maine la cabinetul medicului de familie si cere il.

| JustDeedee a răspuns:

Nu știu cât de sigură e metoda, dar ai putea merge din nou la centrul respectiv unde te-ai vaccinat și să le spui problema. Poți încerca și la medicul de familie. Probabil dânsul te poate informa mai bine!