| vlad_salad a întrebat:


M-am intors in tara din Spania, am respectat tot ceea ce era de respectat din punct de vedere legal, insa am o problema cu vecinii mei. Din cauza acestei nebunii cu pandemia si faptul ca am venit dintr-o tara cu mai multe cazuri ii face sa se poate urat cu mine. Nu am nimic cu ei, nu le-am raspuns urat, insa nu ii mai suport. Ma vorbesc de rau, zic ca eu am imbolnavit oameni nerespectand nimic. Nu e deloc asa, sunt extrem de constient si am avut grija. Atitudinea asta ma scoate din sarite, ma face sa ii iau efectiv la bataie, sa nu ma mai controlez. Zici ca sunt vreun lepros. Ce sa fac, cum sa ii potolesc, cum sa nu imi ies din sarite?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu am inteles, de ce stai la discutie cu ei?
Ca de venit la tine la usa, nu vin si nici tu nu ai de ce merge la ei la usa, asadar, chiar nu ai de ce te pune in gura cu ei, sau asculta barfele lor. Cu cat le dai mai putina atentie, cu atat frustrarea asta, va dispare mai repede.
Hai, nu te mai stresa si macina pentru atat lucru, ignora-i!

| spraytag a răspuns:

Spune-le ca ai facut testul si a iesit negativ happy

| CoCosminn a răspuns:

Vorbeste cu autoritatile sau cu ei, in mod respectuos, daca nu...toata treaba e sa nu intri in panica XD

| Camelia3457 a răspuns:

Vorbeste-le frumos si ai rabdare. Daca nu inteleg da-le pace, n-ai ce sa faci. Totusi trebuie să înțeleagă daca ai si stat 14 zile in izolare. Cum sunt, mai batrani? Numai bine