| Magdaprime a întrebat:

Bună tuturor.
Curiozitate: acest virus credeti ca va tine ani? Vor urma crize mari?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| sveetlana a răspuns:

Eu citi oameni am intilnit atitea pareri am auzit si de aceea prefer sa nici nu ma mai intereseze acest subiect, respect legea atit, iar parere nu am caci numai Dzeu cunoaste adevarul si ce va urma pentru fiecare.

| Magdaprime explică (pentru sveetlana):

Da, chiar asa e. Nici nu ști ce sa mai crezi pentru ca fiecare are varianta lui, e foarte ciudat ce se întâmplă

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, va continua mai mulți ani, dar se va reduce după vaccinare în masă. Criza provocată de covid se va diminua, căci se vor lua măsuri pentru asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Chiar daca acest virus nu va dura, nimeni nu stie, o sa vina criza financiară si implicit foametea care va culmina cu sfarsitul acestei lumi rele.

| Magdaprime explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da, exact asa e! Pe când va dispărea virsul vin probleme și mai mari, ma tem ca ce a fost pana acum e doar începutul. De aici va fi mai greu. Și bineînțeles cine are posibilitatea și bani va scăpa, cine nu aceeași poveste...moare de foame

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Vor urma crize globale categoric, unii aseamana criza covid cu "celebra" recesiune din anii 30`., insa spre deosebire de aia, acum avem economie globala, iar statele se ajuta intre ei.
Romania tocmai a primit ajutor de 80 de miliarde de euro
Dar una peste alta vor urma perioade negre, firmele restructureaza/se inchid. pentru oamenii de rand e nasol de tot.

| Anonima163333 a răspuns:

Nu stiu de unde am auzit, probabil este o stire fake, dar se zice ca va tine pana in 2022.