| Valentin91 a întrebat:

Buna ziua! Dacă fac vaccinul cu doza unica, Johnson and Johnson, cu 10 zile inainte de călătorie, mai fac carantină obligatorie daca vin dintr-o țară cu zona roșie? Multumesc!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi si intreaba l pe medicul de familie el stie.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Bluestar15 a răspuns:

Intrebarea pertinenta e daca esti sigur ca merita riscul de a dezvolta n efecte adverse grave pentru un virus care a ucis 227 de romani in tot anul 2020 national.ro/coronavirus/medicii-arunca-in-aer-pandemia-covidul-a-ucis-sub-300-de-romani-722034.html

| suntserios a răspuns (pentru Bluestar15):

Nu mai spama TPU cu link ul ala din care nu ai inteles nimic,
inainte sa umpli TPU cu informatii false ai vreo autoritate si esti capabil in vreun fel sa demonstrezi ca restul de 30.000 care au avut covid ca diagnostic secundar au murit doar din cauza comorbiditatilor si nu din cauza covidului care le-a agravat boala existenta?

Esti capabil sa aduci dovezi despre toti 30000 inainte sa lansezi in online un fake news?