| Bern_Berni_1989 a întrebat:

Bună ziua! Doresc să vin cu avionul din Germania (nu mai este în zona galbenă sau roșie pentru Germania) în România. Pentru aceasta ce condiții trebuiesc îndeplinite: trebuie anterior zborului Test PCR sau carantină etc? Ar fi de folos și un link referitor la călătoriile dinspre Germania spre România. Vă mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Cel mai bine intra pe site-ul MAE. Este câte un update zilnic si găsești exact ce trebuie. Nu e bine sa ai incredere in ceea ce zice lumea pe aici, te poate costa dacă informațiile sunt vechi.

1 răspuns: