| Lovelypeaches100 a întrebat:

Bunaaa, imi poate spune cuneva ce fel de restrictii in legatura cu virusul sunt acum? Cat or sa tina si cum vor fi aceste restrictii in urmatoarele saptamani daca se stie deja? Toate orasele/judetele au aceleasi restrictii? Daca difera sau asa ceva eventual stiti un site unde pot urmari aceste restrictii? Multumesc

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Https://restrictii.ro/

Gasesti aici informativ.
Restrictiile le schimba la interval de 14 zile la fiecare localitate. Nu stie nimeni ce o sa fie peste cateva săptămâni

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu se pot face schimbari pe mai mult de 2 saptamani, fiindca nimeni nu stie cum vor evolua sau involua, lucrurile.
Romania inca are 3000-4000 de cazuri noi (zilnic) si peste 130 de morti (zilnic). Asadar, situatia in tara, este inca grava.
Cum vad ca userul de deasupra ti-a oferit deja un link de urmarire a restrictiilor, eu iti dau un link cu statistica lumii, sa poti urmari zilnic, cate cazuri noi sunt si cand scad or cresc, fiindca de cifrele astea depind restrictiile si gravitatea situatiei.
https://www.worldometers.info/coronavirus/