| DanielDanny a întrebat:

Cand am o raceala normala, ma simt foarte rau! Abia pot respira de înfundat, abia ma pot ridica din pat!
Și sunt foarte dezorientat și speriat de ce se întâmplă acum in lume, n-am mai ieșit deloc afara dar trebuie sa ies sa iau mâncare la un moment!
Nu mai am servici, trebuia să fiu angajat din 30 Martie dar a apărut criza asta și m-au respins după ce mi-au cerut si am adunat toate actele pentru angajare, facturile se aduna unele peste altele si nu știu ce să mai fac! Mai am vreo 50lei și facturile s-au făcut și o să se facă peste 1500lei luna viitoare! N-am la cine împrumuta! Ce speranța mai am?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

In perioada asta se poate amâna plata facturilor. Încă se gasesc domenii in care se fac angajări. Poate totusi ai ceva cunostinte, prieteni de la care să poti împrumuta ceva bani

| DanielDanny explică (pentru Denisa0954):

Mi-au inchis deja telefonul, nu mai am ce face, cum aman plata la electrica? Nu gasesc nici o informatie, si mai de mult cand am sunat la numerele din factura nu imi da nici o optiune de amanare.