| Nr1One a întrebat:

Cand credeti ca o sa mai dureze Corona virus?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In Romania, probabil inca 6 luni, pana se va termina cu ultimul caz. Daca a inceput de numai 1 luna si s-a ajuns doar la 7000 de cazuri infectate si 451 morti.
Stati in casa si evitatis a va infectati, ca sa vaeti sanse peste 3-4 luni, sa va puteti relua activitatile.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La cat de mult si de usor s-a raspandit, cred ca o sa fim sub amenintarea lui cel putin pana la sfarsitul anului.

| ania a răspuns:

Când voi trimite ciuma în poporul Meu, dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga și va căuta fața Mea și se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și-i voi vindeca țara/ 2 Cronici 7-14, Biblia

| aumih16 a răspuns:

Nimeni nu stie! cine crezi ca a stiut! cand a inceput! asa si acum! dar cu credinta! si multa rabdare! va trece!

| Nume6 a răspuns:

Pe 15 Mai scăpăm de Starea de Urgenţă dacă se mai micșorează din numărul de cazuri, dacă nu se micșorează sau se înrăutăţește numărul, e posibil încă o lună de stare de urgenţă și instant afectează grav economia chestia asta și școala copiilor, presupun că li se ia la urmă din vacanţa de vară dacă se intâmplă asta.

| xandra0301 a răspuns (pentru Nume6):

Sunt eleva și nu cred ca o sa mai existe vacanța de vara. Dacă ne vom întoarce la scoli și licee in mai, dam examenul in iulie, dacă ne întoarcem in iunie bănuiesc ca examenele le dam in august și tot așa.
Nu au cum sa ne mai dea încă o vacanța pentru ca trebuie sa ne reîntoarcem la scoli și licee pentru următorul an școlar in septembrie, in cel mai rău caz in octombrie.

| stancuprint a răspuns (pentru xandra0301):

Asta este acum este bine si asa decat de loc. happy

| nukeyly a răspuns:

O sa sa mai dureze cat vrea karma, Gaia si destinul sau acel 1%.
O sa sa mai dureze cat vrea institulul de statistica planetara ce urmareste CURIOS efectul de turma BETA v5.0.
In timp tot se v-a dilua, si corona si populatia pe planeta care oricum isi v-a reveni dupa specia umana, darwinism.

| Jackpot2 a răspuns:

O sa mai dureze o vreme... Cel puțin o luna... Prin iunie sa înceapă sa se mai listeasca apele. Lucrurile vor fi chiar subcontrol în momentul în care se va găsi un vaccin!

| stancuprint a răspuns:

Uni soun ca inca 2 Ani mai stam cu el. Eu nu cred asta absolut deloc. Se va da drumul acum pe 15 sau cand au spus autoritatile, dar din ce am inteles de la un amic cae a lucrat in sistem, ne vom obisnui asa si va fi tot o restrictie o distantare cand ne vom vede. Sincer acum timpul va decide tot.

| xandra0301 a răspuns (pentru stancuprint):

O sa stam 2 ani pana o sa se găsească un vaccin poate.
Ai dreptate cu ieșitul din carantina pe 15, exact așa am auzit și eu.
Mulți spun ca acest virus o sa reapară la toamna de aceea nu trebuie sa renunțam la metodele pe care le folosim și acum de protejare ( masca, manusi, dezinfectant peste tot unde mergem). Sa speram ca nu o sa se întâmple asta.