| JustStitch a întrebat:

Cand vom scapa o data și pentru totdeauna de acest virus nenorocit? Nu-mi place să stau izolat de unul singur in casă...

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cui ii place?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu vom scăpa pentru totdeauna. Va apărea vaccinul, care va face ca epidemia să fie controlată.

| Anonim a răspuns (pentru sadrian46):

Cand va aparea vaccinul? Pentru raceala comuna se cauta de zeci de ani si n-a aparut nimic definitiv, ca virusul sufera mutatii an de an.
Dar si acel vaccin pentru perioada scurta cand va aparea? e nevoie de luni pentru a gasi unu. Dupa care trebuie testat pe indivizi pentru a vedea daca Nu are efecte adverse si daca e eficient. toate astea necesita timp, luni de zile. Iar lumea nu Poate fi oprita pentru luni... Daca nimeni nu mai produce ce ne facem? De unde mai cumparam Mancarea, Hainele? Si de unde sa avem bani pentru ele daca suntem tinuti in casa? Sa nu mai vorbim de utilitati.

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum se testează un tratament eficace cu medicamente, fără vaccin. Să nu disperi, căci lupta cu virusul se întețește.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Are destule de facut acasa, poate iesi afara ca e voie pentru plimbare, deci nu stiu de ce se agita multi atata.

| Mosotti a răspuns:

Nimeni nu stie cand scapam, stai cuminte acasa si fa de toate ca ai multe de facut pe calculator, telefon, de vazut la TV, de socializat cu prietenii chiar si cu web, mai dormi, mai mananci ce-ti place.
Plus ca nu stai izolat, ai voie sa iesi zilnic pe langa casa la aer fara limita de timp si distanta, dar totusi e bine sa nu te indepartezi prea tare sa ai problema cu politia, deci nu stiu de ce te plangi.

| Digikey a răspuns:

Virusii au existat inaintea omului si vor continua sa existe si dupa ce omul dispare.

Răspuns utilizator avertizat