| Radandam a întrebat:

Care dintre voi a avut covid 19? Ati avut forma ușoară, medie sau rea? Ce simptome ați avut? Câți ani aveți? Ați făcut teste rapide? Astept răspunsurile voastre când mai detaliat. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

Am avut forma medie.
Simptome;
Vomitam frecvent
Dureri de cap serioase
Dureri resimțite în tot corpul
Scaune moi frecvente
Ameteala, pierderea echilibrului
Vedere puțin încețoșată
Probleme cu respirația
Un miros straniu care îmi cauza vomitat brusc
Problemele cu respirația le aveam doar când ma întorceam dintr-o parte în alta în pat, nu prea ma puteam da jos din pat.

Nu simțeam nevoia de a mânca
Gura excesiv de uscată
Gat uscat

Am avut noroc, mama nu o scăpathappy

| Digikey a răspuns:

La mine a fost ca o raceala normala.Am avut toti din familie prieteni etc in acelasi timp.Toti forme usoare, unii fara niciun simptom.

| Mirel4412 a răspuns:

Eu cred ca am avut covid, eu impreuna cu familia o sapt. nu am avut gust si miros+ dureri de cap.
Cred ca a fost o forma usoara spre medie, deoarece singurul simptom dureros a fost durerea de cap.
Nu am facut teste rapide, pentru mine a fost clar ce am avut, chiar daca sunt sanse extrem mici sa fi fost doar o raceala, totusi am vacut si vaccinul care a avut mai multe simptome decat virusul happy