| AlexDorinel a întrebat:

Care e logica și sensul carantinii de noapte?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa se reduca numarul de petreceri, adunari etc etc.

| Jassmina a răspuns:

Noaptea nu iese nimeni la plimbare de unul singur, doar la intalniri romantice, la agatat, la petreceri si grupuri de distractie, asadar carantina pe timp de noapte are menirea sa opreasca aceste intalnirid e grupuri pentru a se evita infectarea cu covid.

Bula
| Bula a răspuns:

Este inventat pentru somnambuli. big grin

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu vom sti niciodata.

| Wr3nch a răspuns:

Sa nu faca lumea intalniri unde is cine stie cati, fara masca, fara nimic. Ca daca vine unu cu coronita si restul is si antivaccinisti ai un focar de toata frumusetea.

| supadeceapa a răspuns:

Nu știu, virusul oricum nu iese noaptea că îi e frică de urs.

| Lukasssz a răspuns:

E mai contagios noapteahee hee

| Sekim a răspuns:

Scopul "carantinei" pe timp de noapte este siguranța.,, Ok, siguranța, virusul nu iese noaptea afara, nu are voie? "
Sigur că te poți infecta oricând dar, ca sa schimbi ceva ar trebui sa impui carantina totala, inclusiv ziua. Acest lucru este imposibil deoarece economia ar fi distrusa, oamenii ar reacționa exact ca animalele pentru că românii așa sunt și ar exista și mai multe cazuri. Noaptea oamenii nu prea ies, vin obosiți de la muncă, au timp ziua sa își facă cumpărăturile și măcar o parte din zi putem spune că se "diminuează" rata infectării. Totuși, deși statul poate încearcă să facă ceva, atâta timp cât romanii încă cred că ei le știu pe toate și că corona nu exista sau cine știe ce teorie, degeaba se iau măsuri.