| Maripapaia a întrebat:

Care este, în opinia voastră, impactul pandemiei asupra României? Cum v-a schimbat viață? Ați descoperit noi activități pe care înainte nu le puneati in aplicare?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu mi-a schimbat viata, rutina si activitatile raman la fel pentru mine

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

M-am ales cu 2 luni de concediu, pana acum.
Nu am descoperit noi activitati, dar am gasit timp pentru niste treburi care ma speriau.
Nu stiu asupra economiei ce impact va ramane, dar sunt multe beneficii, cum ar fi reducerea poluarii, a numarului de accidente rutiere, a furturilor, a aglomeratiei.
Pana la urma restrictiile astea au oprit comportamentul neproductiv al unora (maimutele de mall, 'jmekerii' care stateau noaptea beti prin parcuri, etc). Omul de rand a facut aceleasi treburi, cu o declaratie si-o masca pe figura.

| spraytag a răspuns:

Am invatat o limba noua: limba spaniola (la nivel mediu) happy

| eusebiu27 a răspuns:

In rău au schimbat-o

| HackerulAnonim2212 a răspuns:

Nu,n-am descoperit nicio activitate! Diar tristete, anxietate si aproape depresie!

| Trex157et777 a răspuns:

Da,inainte eram un om fericit, optimist, plin de speranta!
Acum sunt un om depresiv, vad lumea ca un dusman, anxietate!

Întrebări similare