| ArmywCode a întrebat:

Care este situatia actuala in Iasi? Circula mult politia, ia pe toata lumea la intrebari? Circula taxiurile si trenurile?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Valabil răspunsul pozitiv pentru toată țara

| GabiDumitrescu a răspuns:

E varza. M-au controlat o data la inceputul perioadei de carantina. Intre timp am mai avut vreo 5-6 iesiri, inclusiv de ~4 kilometri dus-intors pana la piata si inapoi... nici urma de politai. In schimb se pare ca ii cauta la oo mai mult pe astia cu masinile. Taxiurile bineinteles ca circula. Trenurile, de la caz la caz. Ai site-ul CFR pentru asta...

Întrebări similare