anonim_4396
| Anonim întreabă:

Care test c19 din farmacie sau online iti spune si daca ai avut sau nu in ultimele luni? de unde as putea cumpara unul care sa faca si asta? Cel de pe Glovo l-ati testat?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Testele rapide Covid19 nu sunt prea bune in opinia mea pentru ca nu au acuratete sunt bani aruncati degeaba, stiu persoane care erau pozitive si la astfel de teste au iesit negative, deci doar testul PCR este corect restul sunt prostii sa iti ia banii.

| Iote a răspuns:

Glovo este serviciu de curierat. Nu fabrica teste.
https://en.wikipedia.org/wiki/Glovo

Întrebări similare