anonim_4396
| Anonim întreabă:

Câtă vâlvă se făcea înainte la câteva zeci de cazuri, nu mai ieșiți din case, oamenii își cumpărau pateu și făină cu tona, ah ce amintiri. Acum că azi au fost 1700 de cazuri parcă am uitat de virus, ne mai amintim când intrăm într-un magazin si ne zice paznicul să ne punem masca.
Nu mă refer doar la noi cetățenii cand spun că ne relaxam în contextul creșterii numărului de cazuri, mă refer și la ei, politicienii care ne conduc, care au slăbit de tot restricțiile, au redeschis școlile acum și altele.
Si asta e doar inceputul, or sa mai fie alegeri si de acum mai departe vom vedea ce se va întâmpla
Ce părere aveți? Au făcut bine că au relaxat măsurile si au redeschis instituții, localuri etc? Ce se va întâmpla mai departe, vom reveni la starea de urgență când va trebui să ieșim din casă cu un motiv bine întemeiat? Soluții eu nu prea văd, cu vaccinul cred că doar ne amăgim deci ce rămâne de facut?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista alta solutie decat sa se reporneasca viata normala?

| Anonim explică (pentru suntserios):

Pai daca nu exista alta solutie, de ce a fost nevoie sa se opreasca?

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai sa nu o mai luam de la capat, stii bine raspunsul

| Anonim explică (pentru suntserios):

Deci doar te-ai saturat si tu de stat in casa ok am inteles

suntserios
| suntserios a răspuns:

" E clar ca se vrea o societate cashless si mai "digitalizata" cum se spune acum."

Vine progresul tehnologic peste noi... HUOOOO
Noi suntem prea inapoiati sa il intelegem asa ca il consideram ceva rau... HUOOOOO

| Anonim explică (pentru suntserios):

Cashless Da e ceva mai rau. Tehnologia e benefica, dar cu multe parti negative discrete: Treptat dar sigur ne pierdem tot ce ne defineste ca specie, devenim roboti Controlati wi-fi
RIP HOMO SAPIENS

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci pe tine ca specie te definesc banii?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

"Ati ras toti de astia cu teorii ale conspiratiei si inca o faceti."
S-a demonstrat ca aveti dreptate ca sa incetam din ras?

"Nu ati vazut ca la toate bancomatele scrie sa eviti plata cash si sa platesti cu cardul? E clar ca se vrea o societate cashless si mai "digitalizata" cum se spune acum." Cu asta si cu aia cu AI-ul m-ai facut din nou sa rad. AI-ul nu-i cine stie ce. Nu e general, e specific pe o problema, deci nu poate sa "gandeasca".
Daca se vrea o societate "cashless" ce? Ce plan malefic al extraterestrilor reptiloizi Illuminati, sa nu mai putem plati cu bancnote si sa ne puna sa folosim carduri. Ce malefic!
Pare ca iti este frica de lucrurile pe care nu le intelegi.

Si care sunt interesele politice ale reptilienilor? Sa omoare batrani (oameni care nu incurca pe nimeni), sa-si distruga propriile economii sau, poate, sa iNrObEzE pOpUlAtIa uNeI TaRi PrIn DaToRiI iN uRmaToriI ZeCi De AnI (lucru insignifiant, fiindca fiecare niciun individ nu simte pe pielea lui datoria si oricand te poti muta in alta tara)?

anonim_4396
| Anonim explică:

Tu o sa fii curand intr-un loc in care vor fi sanse mici sa te mai infectezi deci ce iti pasa

| Andrei200202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mă afectezi cu nimic să știi, în primul rând am trecut prin ce a fost mai greu, cunosc cine sunt, ce fel sunt eu ca persoană, ceea ce tu nu știi, doar faci ca majoritatea oilor să critici când nu stii cu adevărat despre ce e vorba.
În al doilea rând știu și sunt constient ca imi merit soarta pentru ce am facut, și de acum pot să deosebesc binele de rau, ceea ce pe la acea vârstă era în formare.
Am invatat să imi aleg cu grija anturajul sau chiar să nu mai am unul, ca in momentul asta și să fiu mai bine singur decât să ajung să fac alte prostii.
Chiar am avut de învățat, e o palmă mai grea dată dar asta e, o să trec peste.
Caută pe altcineva daca vrei să distrugi psihic, pe mine doar mă ajuți

anonim_4396
| Anonim explică:

Tot ce ramane de facut este sa ne protejam si sa avem grija de noi insine. Purtatul măștii, spalatul des pe maini, folosirea dezinfectantului si evitarea locurilor aglomerate.
S-au deschis terasele, restaurantele, salile de cinema, scolile, pentru ca cei de sus sunt incompetenti si cred ca asta va fi ceva bun...sa dea libertate deplina oamenilor. Au inchis scolile la 30-40 de cazuri si le redeschid cand sunt mii de cazuri active si mii de infectati care probabil inca nu stiu ca au virusul. Sa nu mai zic ca in unele scoli si licee nu tine nimeni cont de distantare - cunosc cazuri nu spun din auzite sau mai stiu eu ce. Vaccinul in cel mai bun caz va fi disponibil anul viitor - sa vezi bucurie pe noi acum cand vine frigul si o sa apara si gripa normala.
Deci cum am zis, sa avem grija de noi si cam atat putem face