| Anonim1447799 a întrebat:

Ce credeți, se vor elimina scenariile după care se merge la școala? Vor mai creste cazurile după Paști?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Asta decide doar conducerea, ar trebui să le trimiți o scrisoare.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Chestia asta e o oportunitate pentru elevi.Au net acasă și se pot documenta singuri, fara a fi perturbati, astfel încât să nu mai depindă de niste profesori inutili.Din luna iunie cred că se va incerca treptat revenireaa la normalitate

| autodidact a răspuns:

Cu siguranta se va inregistra o crestere a numarului de cazuri. Ramane de vazut care va fi rata de crestere. Intuitia imi spune ca nu vom scapa prea curand de virus.