| Alexboss121 a întrebat:

Ce credeti, va mai tine virusul, va fi ca ebola si hiv fara leac si vom muri incet incet cu totii?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Toti vom muri.

| Sn4k3 a răspuns:

Da, o sambata mai avem.

| mentholinks a răspuns:

Incet, incet oricum murim cu totii. Peste 125 de ani nu va mai fi nimeni in viata din cei ce traiesc acum.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu zic ca nu murim de la o infectare cu covid ci de la reindectari. Au fost oameni sanatosi, tineri care s-au infectat, s-au facut bine, apoi s-au mai infectat o data sau de 2 ori si au murit...
Cu siguranta virusul asta e ciudat, da niste simptome urate, coaguleaza sangele, afecteaza plamanii, creierul (da avc la unele persoane), inima (infarct la unele persoane) etc. Se comporta diferit fata de alte virusuri. Si in plus pot face complicatii si persoane tinere si sanatoase, mai rar dar se intampla. Nici doctorii nu stiu exact ce e si cum functioneaza exact pentru ca e ceva nou. Nici cum o sa fie viata dupa covid. Am vazut ca cica un sfert din cei care s-au vindecat au ramas cu sechele, unii cu o simpla tuse persistenta altii cu dificultati de respiratie sau mai rau, probleme la organele interne...
Puteti sa ma injurati dar eu nu cred ca a aparut din senin. E un virus mult prea "inteligent" ca sa apara din senin. Si cum se face ca in China aparuse primul caz in decembrie si deja se isterizau toate canalele de stiri sa spuna ca avem un virus nou si ca e periculos etc (desi nu murise nimeni de la el, desi existau si cazuri de ciuma si nu erau speriati ca se raspandesc, desi sunt atatea virusuri noi care apar), de parca stiau ca vom trai vremurile astea.
Si hiv are tratament, nu are leac, dar cei cu hiv iau pastile si traiesc normal, au speranta normala de viata si riscul de a transmite e foarte mic daca ia medicamente

| Panamax a răspuns:

Care morti?
Am fost la munte duminica si tot era coada.

| RKBlue a răspuns:

Da,fiindca aparent, acum, cu totii murim de la ebola si HIV...
Foarte interesant.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Americanii au gasit un vaccin pentru covid dar deocamdata e in testari.

| GPA a răspuns (pentru anonim_4396):

Ne "cipează" până la urmă laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Va trebui sa ne obișnuim cu coronavirusul asa cum ne-am obișnuit cu celelalte.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cum nu se moare de ebola cand ebola are 50%+ mortalitate?

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns (pentru anonim_4396):

"De Ebola nu se mai moare de multa vreme asa usor."

Mai citeste o data raspunsul meu. Ia-o incet, litera cu litera, poate de data asta iti iese si pricepi ce am spus. Ca nu am spus ca de Ebola nu se mai moare. Am spus ca nu atat de usor. Rata mortalitatii a scazut fata de ce era acum ceva vreme.
Din nou, ia incet. Da cu apa. Poate data viitoare iese din prima.

| Anonim a răspuns (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Ultimul focar de ebola a fost si cel mai puternic, 74% mortalitate, precedentul, cel mai mare, 40%...dar sigur stii mai bine, asa ca poti explica:
deci cum a scazut rata mortalitatii? la cat a scazut si cum era inainte?

| teo530 a răspuns:

De ebola se moare doar in Asia, si acolo pentru ca nu este destul de dezvoltat continentul, se plimba animalele salbatice la ei ca maidanezii pe strazile noastre. iar hivul poti maxim sa il incetinesti. depinde si te sistemul tau imunitar cat de puternic e si cat de rapid cedeaza. dar daca te protejezi nu ai treaba cu hivul.
la fel si cu covrigul laughing.

| Damaneagra1 a răspuns:

Doar daca ajungem la spital sau pe mana injectiilor, sa ne bage ei covid in noiwinking

Întrebări similare