| Damaneagra1 a întrebat:

Ce parere aveti despre coronavirus?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E un virus ca alti, doar ca asta ataca grav plamani chiar si la pers sanatoase, mare grija

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu l-am cunoscut, nu imi pot da cu părerea despre el. Sper ca nu in cunosc

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că face un bine omenirii întregi. O obligă să se îndrepte cu viteză mai mare spre viitor. Multe scimbări trebuiau să se producă în lume prin prevedere înțeleaptă acum se produc forțat și coronavirusul obligă să se ia măsuri. Și sperietura este bună, este minunată. Unii nu ascultă numai de frica și de spaima morții, alții nici așa. Oamenii înțelepți din poziții de putere vor impune norme sanitare mai bune, la noi se va reforma sistemul sanitar, politicienii vor fi obligați de situație să aibă alt comportament ca să ajungă la putere, digitalizarea învățâmânntului și reformă serioasă trebuia făcută acum 30 de ani, se va face acum. Digitalizarea instituțiilor statului pe bune iar nu ca până acum, accentul pe inovație și eficiență dacă vrem să supraviețuim ca nație, legi mai dure cu infractorii care fură din avuția națională, coeziune națională, parlamet, nu pălăvrăgeală și vrăjealp, nu să-i moară capra vecinului, proiect de țară, adică de supraviețuire, nu catedrala mântuirii ( salvării) neamului, ci ministerul salvării neamului, democrație iar nu furtocrație, toate toate se vor întâmpla cu viteză mult mult mai mare decât pănă acum. Covid noi te iubim, ori învigem ori murim. Fără tine, mergeam pe sloganul las-că-i bine, ș-așei bine, că niciodată nu o fost să nu fie cumva, și dacă ai ceva de făcut azi, nu te grăbi, lasă pe mâine, sau poate chiar pe poimâine, că poate se întâmplă ceva și nu o să mai fie nevoie să îl faci. Este un oraș în State care au făcut un monument o statuie unui gândac. Aceasta le-a distrus monoculturile și au trebuit să planteze altceva, să fac altceva, să se descurce, să nu moară de foame. Fiindcă i-a ajutat astfel indirect, i-a obligat să iasă, cum ar fi să ieșim noi românii din somnul cel de moarte, i-au făcut un monument în centru. Așa că eu i-aș propune la prea sfinția sa patriarhul Daniel să punem în fața catedralei la intrare un monument al Covidului 19, să ne rugăm la el, să ne oblige să schimbăm lenea moldovenească și încetineala ardelenească și șmecheria oltenească cu atitudinea potrivită unei națiuni care să fie prosperă și unită în cuget și mai ales în simțiri. Vă urez gripă coronavie ușoară, imunitate și vaccin rusesc cât mai repede. Că dacă nu ne place cel rusesc, vine cel chinez și rezolvă. Că am intrat în mileniul trei, anul două zeci două zeci, care sau va fi galben, sau nu va fi deloc. Adminelor, rog apreciați ce am zis. Sau măcar zâmbiți amar.

| Sofer a răspuns:

Un virus cu nume de bere.

| mentholinks a răspuns:

Sa ne ia pe toti.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Foarte prietenos, cunoște mulți oameni, se plimbă mult, dar e cam agresiv. Prefer să-l evit.

| Panamax a răspuns:

Este un fel de raceala care se manifesta diferit in functie de imunitatea fiecaruia.
Un prieten bun a fost testat pozitiv si inca 9 colegi de munca din 20 cati lucrau intr-o sectie, dar sotia si copilul negativi.
Nu a avut niciun simptom.Un singur coleg a avut febra 2zile si a trecut cu paracetamol.
Dar au fost internati cu totii, cu circ cu izolete, sirene, politie etc.
Virus ucigas sau prostie ucigasa?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Virus ce provoaca indirect prin isterie, mai multe pagube decat direct prin virus.
Personal cunosc decese care au survenit prin mod indirect sad. Putand fi evitate in mod normal daca nu era toate schimbarile din sistemul de sanatate cauzat de pandemia asta.

| nukeyly a răspuns:

Coronavirus?
pai sa-i facem statuie cioplita sa ne inchinam, ne ajuta biserica cu fumuri specifice, o sa fie mai ceva ca la sfintele moaste,
DJ-ei si tot tacamul, de sarmale gratuite pentru cine inconjoara piramida in coate sau genunchi, vine TVR sa REC bataia pe free papa.

https://www.youtube.com/watch?v=TxzpoOZjyec&t=43s

Ca exista boala sau nu este mai putin important, urmeaza digitalizarea intregului pamant, atâta tot.

| RobertMoto18 a răspuns:

A spus o doctorita din America ca cică a venit armata si ia obligat pe toti sa semneze un contract sa spună ca coronavirusul exista si ca daca spun la cineva ca nu este real vor face inchisoare pe viata deci eu cred ca nu exista

| Mirel4412 a răspuns (pentru RobertMoto18):

Eu cred ca ai 12 ani si te uiti la motan show e adevarat?

| DoarAndreiPeTpu a răspuns:

Cam nesimtit dupa parerea mea