| GulubuntzBudulush a întrebat:

Ce părere aveți despre testarea integrală a populației urbane? Testarea de COVID-19. Dacă am reuși să construim centre de testare în 40 de zile și să avem 12 milioane de teste, toți cetățenii din fiecare oraș ar fi testați. Așa s-ar termina starea de urgență care a cuprins România. Voi când credeți că o să se termine?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Presupunând că am avea timp, n-avem noi banii ăia

| GulubuntzBudulush explică (pentru sierra1):

Eu presupun că ar fi bine să închidem granița cu anumite țări pentru mult mai mult timp și astfel contaminarea va fi scăzută pe viitor și România va fi o țară mai sigură din acest punct de vedere.

| Holiday a răspuns:

Ar fi o masura stupida. Degeaba te testeaza azi si tu te contaminezi peste 2 zile. Doar nu-ti imaginezi ca vor putea fi testati 12 milioane intr-o zi pentru a fi izolati toti cei infectati. Cheltuiala aiurea. Trebuie testate persoanele la care exista riscul de a fi fost contaminate sau cele care prezinta simptome care s-ar potrivi cu cele date de Covid 19.

"Voi când credeți că o să se termine?"

In Romania, probabil ca primele masuri de relaxare vor aparea pe 15-20 mai. Dar va mai dura pana se termina de tot cu infectarile, ba chiar e posibil sa vina un nou val peste in cateva luni.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ar dura câțiva ani laughing nu e o soluție realistă.

| Eugen80 a răspuns:

NU asa se termina. Trebuie testati toti cei care intra in tara in primul rand, pentru ca in RO, virusul este in spitale majoritar, in rest vine de afara.
Peste 10 milioane de oameni vor fi testati degeaba pentru ca au stat in case degeaba. Eu de o luna jumate stau degeaba in izolare in casa si ies la 4-5 zile pentru cumparaturi.

| sadrian46 a răspuns (pentru Eugen80):

Ai stat în casă ca să nu contactezi virusul, ca să nu fii numărat printre morții de mâine.

| JulyDreams a răspuns:

De unde atatea teste ca nici tarile dezvoltate nu au suficiente. Noi nu putem produce teste, asa ca le importam. Trebuie sa stam si noi la coada, ca toate tarile le vor.