| DenqOO a întrebat:

Ce vaccin ati facut?
Am inteles de la unele persoane ca nu s-au simtit bine. Voi ati avut probleme? Ce fel?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca sant nevoit sa ma vaccinez pentru a evita carantina *cand vin in RO o fac, altfel nu vad rostul. Ultimul test facut la locul de munca, rezultat negativ.

| Adry05 a răspuns:

O prietenă și-a făcut Pfizer și a durut-o brațul respectiv cam 2 zile, în rest ok

| Drimmero a răspuns:

Pfizer. Prima zi m-a durut mana si nu o puteam misca ca lumea, era ca o febra musculara mai intensa, a 2-a zi m-am simtit molesit, dureri de cap usoare si dureri in incheieturi, am luat un paracetamol si mi-a trecut toata starea, din a 3-a zi deja eram ca nou, am avut parca si un ganglion umflat la subrat si asta a fost tot, la rapel cica e putintel mai nasol, sunt putin mai intense reactiile dar iti revii rapid, depinde si de organism. In prezent nici macar semn nu am de la vaccin, il caut cu lanterna si nici ca-l vad, deci e safe cel putin cu vaccinul Pfizer.

| Holiday a răspuns:

Astra Zeneca, prima doza. La 12h de la vaccin ceva frisoane, si durere musculara la brate. Au trecut cam in 6 ore. A doua zi eram putin asa fara chef, dar cred ca mai mult mi-am gasit scuza sa nu fac nimic ziua aia.laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

AstraZeneca.
Am avut reacţii adverse uşoare, normale.Doar puţină febră, frisoane, oboseală, roşeaţă apoi învineţire şi durere la locul injectării.Cam atât.

| eanadandre a răspuns:

Nu m-am vaccinat dar dacă aș face-o m-aș vaccina cu Pfizer, e de cel mai încredere, știu de la apropiați

| daculliber a răspuns:

Pfizer e sigur dar Astra Zeneca e mai eficient, daca ești prea slab poți sa mori de la el (probleme de sanatate ) daca esti tanar si ai sistemul imunitar bun nu e nevoie sa te vaccinezi. Vaccineaza-te o data si va trebui sa te vaccinezi toata viata altfel nu mai ai nici o sansa in fata virusului

| suntserios a răspuns (pentru daculliber):

Din toate studiile efectuate au rezultat o eficienta a Pfizer de 95% si AstraZeneca de 76%,... tie cum de ti a dat invers?

"daca ești prea slab poți sa mori de la el " rezlizezi ca fix asta e scoppul vaccinului sa ii protejeze in primul rand pe cei mai slabi si nu sa ii omoare nu?

"daca esti tanar si ai sistemul imunitar bun nu e nevoie sa te vaccinezi" ba e chiar nevoie sa te vaccinezi ca sa opresti in primul rand raspandirea si in al doilea rand fara vaccin nu iti garanteaza nimeni o forma usoara a bolii

| daculliber a răspuns (pentru suntserios):

Poti răspândi boala si daca ai vaccin, de la vaccin nu te îmbolnavesti tu. Unii oameni mor de la AstraZeneca

| suntserios a răspuns (pentru daculliber):

Nu asta e raspunsul la intrebarea mea. Si studiile spun ca riscul de transmitere scade considerabil la cei vacinati.