| ContDeTest a întrebat:

Considerați că mai este relevantă această categorie de tristă amintire?
Dacă da, ar trebui adăugate de asemenea și alte categorii, cum ar fi Război Ucraina, Inflație, Epidemia de gripă ori Schimbări climatice?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cand nu esti sigur la ce categorie sa pui intrebarea, foloseste intotdeauna categoria "conversatii", ca nu dai gres!

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Chiar dacă a mai trecut din vâlva cu covid-ul, nu înseamnă că nu mai exista, sau ca oameni nu mai au întrebări.Deci nu cred ca încurcă.
Trist e faptul ca acum, în ani astea s-au întâmplat atât de multe nenorociri cu pierderi de vieți omenesti încât te ia groaza.

| relian a răspuns:

Este un exemplu pentru cum sa isi salveze unia joburile si sa isi justifice banii cei iau.
Cind ai jobul ala bun si gras, ala la care nu faci absolut nimic si iei bani cu sacu, apoi vine cineva si incearca sa te dea jos sau macar sa arate oamenilor ce se intampla ce faci?

Vei incerca sa iti salvezi jobul altfel ramai pe dinafara, trebuie sa te reprofilezi, sa cauti altceva si tu nu vrei asta sub nici o forma.

Afectiuni, boli au fost si is mult mai grave ca si covid, atit ca gravitate cit si numar, doar ca sa trebuie venit cu ceva cum am spus mai sus sa isi justifice cei care iau bani cu sacu munca, deci totul a fost pentru acea categorie de oamenio, nu pentru cei suferinzi sau mai stiu eu ce povesti.

Totu a fost pus la cale de OMS, aia siau vazut joburile si institutia in pericol, aia care nu au facut si nu fac absolut nimic, decat sa consume banii publici pentru ei si in interesul lui, spunind ca ei lucreaza pentru oameni.
Aceste organizatii planuiesc sau asa fac posibile aceste scandaluri, sau epidemii, povesti, pentru ca afectiunile exista, erau si inainte, bol sunt si erau si pana acu, deci nimic nou, singura noutate erau joburile lor amenintate si trebuie facut neaparat ceva.
Acum lumea sta cu atentia spre altceva, razboi etc, deci OMS nu mai au ei treaba, de aia sau linistit lucrurile.

Daca acu ar veni cineva influent cu ideea ca ONU consuma banii tarilor pentru nimic, sa vezi ce ies aia la inaintare laughing or sa vezi atunci povesti, interventii, adica showuri sa arate mama mama ce intervin ei acolo unde este nevoie, unde este razboi.

Dar deocamdata la volan mai peste tot is cei care is mina in mina cu aceste organizatii, asa ca nu face nimeni valuri sa apara noi povesti.

Cam despre asa ceva este vorba, despre bani. Omu vinde si pe masa si pe tacsu pentru bani.

| helpforyou a răspuns:

Sunt suficiente categorii.
Nu cred ca trebuie sa adaugam si mai multe, nu de alta dar creeam "inflatie" de categorii.
Si dupa cum vad, nimeni nu este incantat de inflatie.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Multe nu mai sunt de actualitate acum.Gen Cauze nobile, Voluntariat, cam toate quiz-urile, Magazin premii.
Ar fi necesar un update și ștergerea conturilor nefolosite de 1 an.

| IceRope a răspuns:

A fost și este total irelevantă. Exact cum este categoria Sănătate, unde toți repetenții sunt doctori specialiști și farmaciști. Iar majoritatea celor care pun întrebări la Sănătate sunt analfabeți funcțional. Dacă ar trebui să treci un test de gramatică, logică și cultură generală pentru a-ți păstra contul aici, cel puțin 95% dintre conturi ar dispărea. big grin

| IHasCheeks a răspuns:

Nu este mai relevanta aceasta "categorie", insa lucrurile acestea se intampla oricum cu sau voia noastra fiindca nu are cum sa fie pace eterna pe pamant cu toate ca am vrea lucrul aceata si daca la asa ceva te-ai referit. Nu avem ce face in privinta aceasta decat sa trecem prin aceste obstacole si sa le depasim intr-un fel sau altul.

| ZappyTv69 a răspuns:

Chiar dacă a mai trecut din valul de covid, încă exista.

Nu cred ca vrem sa transformam Forumul in subiect politic.