| timidu89 a întrebat:

Coreea de Nord anunta 1, 5 milioane cazuri de covid. Mobilizeaza armata sa lupte, a anuntat Kim Jong Un. Un semn ca iar o sa fie restrictii pentru nevaccinati in Romania in toamna? Din ce am mai citit mai demult, asiaticii nu s-au vaccinat.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| BullseyeShot a răspuns:

Nu ştiu unde ai citit tu "glumele" astea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Europa a cam terminat cu covidul. Avem vaccin, majoritatea am trecut prin boala greu sa mai apara restrictii.

| Danut32243 a răspuns:

Acum vine variola maimutei cred ca nu exista nicio legatura cu adenovirusul de cimpanzeu din vaccinurile Covid.

| ZiKDavidZiK a răspuns (pentru Danut32243):

Omule, Variola maimutei o poti evita super usor. Specialistii Americani de la W.H.O Spun clar ca se fac deja vaccine si ca nu este un virus care o sa ne faca probleme. Pentru ca se transmite doar prin acte sexuale. Vine si de la oamenii gay. Nu avem noi de a face cu o noua pandemie.

| C0NSTANTIN2021 a răspuns:

Vaccinatii sunt problema.