| AnonimMareMareMare a întrebat:

Credeti ca acest virus este un mod de depopularizare a planetei?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cu cat nr indivizilor dintr-o specie creste cu atat riscul unor pandemi este mai mare, noi suntem 7, 7 miliarde de indivizi, nu vreau sa fiu rau dar natural nu poate exista atat de multi indivizi, creste entropia prea mult, noi datorita tehnologiei, agriculturi am ajuns sa fim atat de multi, virusi, microbi sunt niste teste prin care indivizi trec =selectia naturala, indivizi care nu reusesc ar putea transmite sistemul imunitar slab si nu ar exista imunizare niciodata, de asta cu fiecare imunizare devenim mai puternici

sportul ajuta
alimentatia
somnul
metidatia
lipsa stresului
sexul

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu. Dar am din ce in ce mai tare convingere ca virusul asta scoate la suprafata din ce in ce mai multi proști care semnalează asta prin intrebari tâmpite.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depopulare vrei să spui, căci poularizarea este altceva.
Când pui o asemenea întrebare, sugerezi prin asta că te gândești că așa ceva ar fi posibil. Pentru aceasta ar fi trebuit să fie o entitate umană, fie ea statală, fie de altă natură care se producă, și să dirijeze acest procedeu.
Ca aceasta să se întâmple, ar fi fost necesar ca toate acțiunile premergătoare, și cele de declanașare să se fi petrecut într-un secret absolut, ceea ce astăzi este imposibil. Iar chiar dacă prin absurd, ar fi fost totuși posibil, dezvăluirea ulterioară a acestui secret s-ar fi produs cu foarte mare probabilitate, iar entitatea care a realizat toate acestea ar fi fost anihilată de către marile puteri ale acestei lumi. Desigur puteau fi niște kamikaze care să nu se sperie de un asemenea deznodământ. Dar aceștia nu aveau cum să dețină o tehnologie și o logistică pe măsura anvergurii necesare unei acțiuni de depopulare masive. Astfel că, suma acestor improbabilități, face ca această ipoteză să țină de teoria conspirației.

Bula
| Bula a răspuns:

Nu.
Fata de populatia de cca. 7.5 miliarde de persoane care traiesc acum pe Pamant, nici Gripa Spaniola de dupa primul razboi mondial (cu cca. 10-20 milioane de morti) a fost nesemnificativa.
Are insa si efecte benefice:
- Curatarea temporara al atmosferei, care se estimeaza sa fi scazut cu cca. 5% din cauza interdictiilor de circulatie, legate de coronavirus. Acest efect se simte deja cand iesi pe strazile oraselor, mai ales la orasele mari.
- Scoaterea la suprafata a prostiei omenesti. Acum avem ocazia sa ne dam seama care dintre politicienii cu gura mare (si alti conducatori, sefi) sunt in stare intr-adevar sa conduca cu adevarat.
Nu degeaba il numesc "Virusul incoronat al Prostiei".

| sadrian46 a răspuns (pentru Bula):

Da, acest virus face atâta ordine în lume, de neînchipuit.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Nu pot s zic nici da nici nu.
Un lucru e cert, nu e intamplator.
Sunt multe interese in spate.
Lumea vad ca e aiurita rau, mai ales varsnicii.
Ca prima masura, le-as lua oportunitatea de a vedea stirile...

| JicaContra a răspuns:

1 milion de infectati
3% mortalitate
= 30mii de morti

populatie 8 miliarde

deci NU, dar e o metoda eficienta de producere a unei depresii economice SERIOASE si mai ales isterie mondiala

| JicaContra a răspuns (pentru JicaContra):

PS depopularizare s-ar face cu un virus care devine contagios in cateva ore dupa infectare, dar nu ai nici un simptom vreo 6 luni, dupa care mori, moment in care 99% din populatie e deja infectata

| DuckDodgers0 a răspuns:

Nu, daca ar fi nu prea a fost eficient

| AnonimMareMareMare explică (pentru DuckDodgers0):

Si daca este ifacut sa se deruleze incet?

Întrebări similare