| inflicted a întrebat:

Cum o sa fie viata dupa ce trece Coronavirusul?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Va fi mai săracă

| Mosotti a răspuns:

O sa fie putinel nasol caci economia o sa fie mai slaba si o vom duce ceva mai prost, in rest o sa fie ca si inainte. Nu uita ca totul s-a scumpit deja, veniturile nu au urcat, din contra peste 1 milion de oameni sunt someri asa peste noapte. Iau banii aia de la stat 75 % deci deja au venituri mai mici, si sa vedem cat vor lua in timp banii astia daca nu se termina mai repede cu asta.

Adica o sa fie o viata mai modesta de fapt cum ar trebui sa fie mereu, nu o sa mai schimbam telefonul la 1 an inutil, nu vom mai cumpara haine inutil desi aveam destule bune acasa, mai vedem filme si pe acasa nu neaparat la mall, mai mancam si la mcdonald, nu neaparat la restaurante scumpe unde este chiar aiurea sa dai niste bani multi pe ceva pe care poti da bani mult mai putini in alta parte.
Cu alte cuvinte o sa mai renuntam la fitele inutile.
Era nevoie de un reset din asta totusi.

| Ineys a răspuns:

La fel cum a fost si inainte pentru majoritatea oamenilor.

| inflicted explică (pentru Ineys):

Adica nu o sa aiba perioada asta nicio consecinta in viitor?

| brokxy a răspuns:

Va fi totul din nou normallll
Dupa ce primim cu totii vaccin happy Cred ca daca va trece coronavirus si nu va fi vaccinul inca gata, tot va trebui sa fim mai vigilenti pentru ca s-ar putea REINTOARCE o_o

Răspuns utilizator avertizat
| morfeo a răspuns:

O sa fie mai rau decat daca ar fi fost un razboi. Econonomia asta nu o sa se repare nici in 5 ani, datorita lunilor in care se sta degeaba. Gandeste-te ca jumatate din toti astia care deja si-au pierdut locurile de munca, doar jumatate din ei se v-or reangaja, pentru ca nici angajatorul nu o sa aiba de unde sa-i dea leafa. Presupun ca leul o sa se devalorizeze ca drecu, deci o sa se scumpeasca masinile si apartamentele. Macar sa faca ravagii virusul asta sa mai scada din populatia lumii ca si asa suntem prea multi

| inflicted explică (pentru morfeo):

Asa ma gandesc si eu... nu poti sa zici ca o sa revina totul la normal.

| AlexMh a răspuns:

Consecintele pe viitor sunt pur economice si grave, si poate, cu putin (sau mult) noroc, vom vedea lume mai deschisa la minte si mai responsabila.