anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum pot să văd, dacă s-au înregistrat cazuri într-un anumit sat? Am o colegă de acolo, dar nu îmi vine să o întreb pentru că nu prea mă suportă. Vreau să știu pentru că o iubesc.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| aditimus a răspuns:

Atunci daca stii sigur ca nu se mai poate face nimic e momentul sa cauti o alta fata care sa te iubeasca si tu la fel.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Primăria și poliția inregistreză cazurile, intreabă acolo

| aditimus a răspuns:

Fi direct si intreab-o pe ea.
De la ura la dragoste este un singur pas.

| Anonim explică (pentru aditimus):

Este îndrăgostită de alt băiat și știe că o iubesc. Oricum mă urăște, în parte pentru că am cocoloșit-o foarte mult, în parte din cauza altor motive pe care nu pot să le spun aici. Și mie mi s-a întâmplat inversul cu o fată (să o disprețuiesc și ea să mă iubească), dar nu am reușit niciodată să o accept nici măcar ca prietenă. Nici colegei de acum nu îi surâde ideea de prietenie cu mine. Sunt sigur. S-a întors roata pentru mine.