| brokxy a întrebat:

Cum va avea loc testarea pentru coronavirus din Iunie? Vor veni pe la case, trebuie sa mergem la doctorul de familie sau la spital? Multumesc funda

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu vine nimeni la tine acasa, mergi tu la dispensar sau la spitalul destinat testarii, numai daca ai simptome si ceri sa fii testata.

| mgtow a răspuns:

Iti baga un betisor cu vata prin nas si strambi din fata ca pisica cand o atinge pe bot cu mana. Apoi astepti rezultatele prin telefon sms sau e-mail. De fel la spital se fac analizele veti fi anuntati cum e procedura.

| JicaContra a răspuns:

Exista virus, dar e adus de extraterestrii prin 5g
5g fiind tehnologie extraterestra!

inca nu se stie, detaliile vor fi stabilite atunci, nici macar cum sa te inregistrezi nu se stie!

Răspuns utilizator avertizat
| spraytag a răspuns:

Testarea e pe baza de voluntari

| Denis_Denis_1998 a răspuns:

Eu am stat de la inceoutul carantinei și nu am ieșit un pas din ograda iei nu ai ce sa ea testul de la mine pentru că nu am avut relații cu altcineva sau ceva că testul ăla poate să fie deja covid și sa te bage in spital sa te omoare mai repede că nu le desjuns că moare lumea din vina acestui virus dar mai vreau și testele astea sa scape de multi oameni pentru că în testul ăla poate să fie covid deja și eu nu voi accepta in niciun caz sa mi-l facă că sunt complet sănătos nu am tuse, febră nimic și mă simt bine.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Denis_Denis_1998):

Pe astia ca tine i-as impusca direct, ca sinteti prea prosti ca sa traiti si sa va inmultiti. Tu ai habar in ce consta testul?

| brokxy explică (pentru Denis_Denis_1998):

Mie daca imi zice ca am coronavirus dar nu am niciun simptom eu nu merg nicaieri. Unele pastile chiar te imbolnavesc mai tare si te omoara. Nici eu nu am avut contact cu lume

| suntserios a răspuns (pentru Denis_Denis_1998):

Haha, momentul ala cand nici nu știi sa scrii coerent dar iti dai tu cu părerea despre testele medicale.