| AlexDorinel a întrebat:

Daca nu ar fi fost cei de la AUR cu protestele lor anti-restrictii și anti-vaccin, am fi fost mai departe cu vaccinarea?

Cine naiba or fi aia 9% care i-au votat pe ciudații astea?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

Da,e vina lor, să-i dăm afară din tara și să restabilim ordinea mondialăhee hee

| gabicoo a răspuns:

Tu! Din viitor!
hee hee

| SpiridusulTuca a răspuns:

Uite-te la trending pe Youtube Romania sa vezi cam ce fel de oameni sunt in tara asta

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Deindata ce au votat doar 30% din populatia tarii, Aur obtinand in ~500.000 voturi din 18.000.000 (rotunjit) asta ar veni nici 3%.+ A fost confuzie datorita numelui partidului care seamana cu alte organizatii.

| Eisenheim a răspuns:

Nu te stresa,așa e in democrație,sânt și de dreapta,de centru,de stânga, de centru-stânga, centru-dreapta, daca nu era AUR era altceva happy e ca pe TPU unii sânt stau cu Biblia sub nas toată ziua, alții joaca jocuri video, alții sex, diversitate dom'le, relaxează-te happy